1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZANLIYA ULAŞAMAYAN POLİS GECEKULÜBÜNE BASKIN YAPTI
ZANLIYA ULAŞAMAYAN POLİS GECEKULÜBÜNE BASKIN YAPTI

ZANLIYA ULAŞAMAYAN POLİS GECEKULÜBÜNE BASKIN YAPTI

Bu nasıl çelişki!

A+A-

Lefkoşa Lemar Merkez şubesinde muhasebe bölümünde çalışan Murat Hoş isimli kişi, şirketin 2 günlük hasılatı olan 150 bin TL’yi zimmetine geçirerek sırra kalem bastı.

Olayın gün yüzüne çıkmasının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, Murat Hoş’un adayı terk etmeden önce eğlenmek için SexyLady isimli gece kulübünden çıkarttığı 3 konsomatris yanı sıra, 1 işletmeci, 1 garson ve 1 taksi şoförünü gözaltına alarak dün yargı huzuruna çıkarttı.

ladies1.jpg

Abbas ELMAS

Polisin olayın kahramanı olan Murat Hoş’un ismini ve hamiline para geçirme olayını basın mensuplarından sır gibi saklarken, Alayköy Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Erosman Öğüt’ün mahkemede yalan beyanlarda bulunması zanlılar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Mahkemede gece kulübünde gelişen olayla ilgili bulguları aktaran Alayköy Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Erosman Öğüt, mahkeme huzuruna çıkarılan 3 konsomatris, 1 gece kulübü işletmecisi, 1 garson ve 1 taksi şoförünün “Fuhşa teşvik, para karşılığı fuhuş ve haksız kazanç” suçlarından methalder olduğunu söyledi.

Zanlıların 9 Ağustos tarihinde SexyLady gece kulübüne giden ismi açıklanmayan 3 kişinin gecekulübü işletmecisiyle para karşılığı anlaşarak, 3 konsomatris ile ilişkiye girdiklerini kaydeden polis, olayda para karşılığı fıhuş hizmeti alan zanlıların tespit edildiklerini ancak yurt dışına çıktıkları için gözaltına alınamadıklarını açıkladı.

Mahkeme huzurunda bulunan zanlılar hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını ifade eden polis, zanlıların davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki Şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise, zanlıların davalarında hazır bulunabilmeleri için yurt dışına çıkışlarının yasaklanarak tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Öte yandan olayla ilgili yapılan  araştırmalarda söz konusu konsomatrisleri Lemar muhasebesinde çalışan Murat Hoş’un, şirketin 2 günlük hasılatı olan 150 bin TL’yi muhasebeye teslim etmeyerek 3 ayrı ATM aracılığı ile Türkiye’ye havale ettikten sonra ülkeden ayrılmadan son kez bir alem yapmak için çıkardığı öğrenildi. Olayın esas kahramanı Murat Hoş ise önceki gün sabah 06:00 raddelerinde Ercan Havalimanı’ndan çıkış yaptığı edinilen bilgiler arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.