1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZARAR VERİP SATTIĞINI İTİRAF ETTİ ANCAK ÇALDIĞINI İNKAR ETTİ
ZARAR VERİP SATTIĞINI İTİRAF ETTİ ANCAK ÇALDIĞINI İNKAR ETTİ

ZARAR VERİP SATTIĞINI İTİRAF ETTİ ANCAK ÇALDIĞINI İNKAR ETTİ

Zarar verip sattığını itiraf etti ancak çaldığını inkar etti

A+A-

Emrah Telsiz isimli genç, Ercan Havaalanı yakınında park halindeki aracı çalıp, tüm camlarını kırdıktan sonra hurdacıya 400 TL karşılığında satmakla suçlanıyor

Emine UYSAL

Emrah Telsiz isimli genç, Ercan Havaalanı yakınında park halindeki aracı çalıp, tüm camlarını kırdıktan sonra hurdacıya 400 TL karşılığında sattığı gerekçesiyle tutuklandı.

“Sirkat” suçuyla gözaltına alınan Emrah Telsiz, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Şükrü Ömürlü’yü dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ömürlü, 10 Haziran ile 11 Ağustos tarihleri arasında zanlı Emrah Telsiz’in, Ercan Havaalanı yakınında bulunan Devlet Üretme Çiftliği’nin yakınında Mehmet Anıl Güler’e ait park halindeki DF 267 plakalı aracı sirkat edip, 11 Ağustos’ta aracın tüm camlarını kırdıktan sonra, bin 370 TL zarar verip, 400 TL karşılığında bir hurdacıya satmakla methaldar olduğunu anlattı.

Polis memuru Şükrü Ömürlü, aracın 3 Aralıkta hurdalıkta bulunduğunu, zanlının ise 4 Aralık’ta gözaltına alındığını belirtti.

Ömürlü, zanlının konu aracın camlarını kırdığını ve 400 TL’ye hurdalığa sattığını itiraf ettiğini ancak aracı Ercan Havaalanı yakınlarından değil, “Mehmet” isimli bir kişiden aldığını iddia ettiğini mahkemeye aktardı.

Aranan bir şahıs olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini belirten Ömürlü, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının avukatının itiraz etmeyişini de dikkate alarak, tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.