1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Zavallı işsiz!
Zavallı işsiz!

Zavallı işsiz!

Zavallı işsiz!

A+A-

Usta oyuncu Cihat Tamer’in (75) kendisi hakkında “Oyunculukla alakası yok” demesine sinirlenen Emrah, “Zavallı! Bu aralar işsiz ve güçsüz” diye tepki gösterdi.

‘AŞK VE MAVİ’ dizisinde başrol oynayan Emrah (47) ‘Bizimkiler’ dizisiyle tanınan oyuncu Cihat Tamer’le (75) birbirine girdi. Emrah katıldığı bir programda kendisi için “Oyunculukla alakası yok” diyen Tamer’e şu sözlerle yanıt verdi: “Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleriyle ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor. Bu arkadaş zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı aslında... Bu aralar işsiz ve güçsüz... Evde oturup yapımcıların aramasını beklemek  zor olsa gerek. Bu yazımdan sonra insanlar seni hatırlar da belki iş bulursun!”

Kurt kocayınca itin maskarası olur

Teve2'deki  ‘2. Sayfa’ programına bağlanan Tamer, Emrah’ın çıkışı sorulunca “Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur... Başka bir şey demiyorum. Bugüne kadar ben Emrah’la hiç muhatap olmadım. Çok eskiden babasını oynamam için çağırmışlardı ben kabul etmemiştim. ‘Emrah’la oynamam, oyunculuk o kadar kolay değil’ demiştim” diye konuştu.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.