1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZEHİR TACİRİNİN EVİNE BASKIN
ZEHİR TACİRİNİN EVİNE BASKIN

ZEHİR TACİRİNİN EVİNE BASKIN

Lefkoşa’da ihbar üzerine bir evde arama yapan polis uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para buldu

A+A-

Suna ERDEN

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri aldıkları ihbar üzerine önceki gün Lefkoşa’da Dibo Göçer’in evinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada evin çeşitli bölümlerinde uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bir miktar para bulundu. Zanlı Göçer gözaltına alınırken dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

40 GRAM UYUŞTURUCU

Kaza mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada soruşturmayı yapan polis, zanlı hakkındaki iddiaları aktardı. Polis, 11 Ağustos tarihinde 18.40 – 19.15 saatleri arasında zanlı Bibo Göçer’in evinde yapılan aramada; salon bölümünde bulunan sehpa üzerinde 8 ayrı paket şeklinde yaklaşık 10 gram ağırlığında sentetik cannabinod türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının üzerinde yapılan aramada ise giymekte olduğu pantolon cebinde şeffaf naylon içerisinde yaklaşık 30 gram ağırlığında sentetik cannabinod türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. Polis, ayrıca zanlının tasarrufunda uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 520 TL nakit paranın da bulunarak emre yapıldığını ifade etti. Polis, yürütülen soruşturmanın henüz yeni olduğunu, alınması gereken ifadeler ve kayıp emareler olduğunu belirterek zanlının soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

PİŞMAN OLMUŞ

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken söz hakkı alan zanlı, pişman olduğunu belirterek mahkemeden özür diledi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.