1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ZEHİRLİ ŞIRINGAYLA CİNAYET!
ZEHİRLİ ŞIRINGAYLA CİNAYET!

ZEHİRLİ ŞIRINGAYLA CİNAYET!

Evini almak için zehirli şırıngayla...

A+A-

Rusya'nın başkenti Moskova’da soğuk savaş dönemindeki gizli ajan taktiklerini anımsatan bir cinayet işlendi. 62 yaşındaki Tamara Hohryakova adli tıbbın bile henüz tespit edemediği bir tür zehirli şırıngayla öldürdü. Cinayeti Hohryakova’nın sahibi olduğu apartman dairesini ele geçirmek isteyen bir emlak çetesinin işlediği düşünülüyor.

Akıllara durgunluk veren inanılmaz cinayet üç gün önce Moskova’nın Sokolniçeski sokağında işlendi.

Evine dönmekte olan Tamara, apartmana girdiği anda arkasından yetişen iki genç, kadının kalçasına bir iğne yapıp kaçtı. Zehir işlemeye başlamıştı, ancak Tamara son bir çabayla ilk katta oturan komşusunun zilini çalmayı başardı.

Başına geleni anlatmayı başaran kadın ambulans gelinceye kadar oracıkta son nefesini verdi.

Sıra dışı yöntemle işlenen cinayet Moskova polisinin tüm uzmanlarını seferber etti. Yapılan ilk araştırmalar tek başına yaşayan 62 yaşındaki Tamara’nın, evini bağışlaması karşılığında özel bir şirket tarafından bakımı yapılması anlaşması imzaladığı ortaya çıktı.

Şimdi polis anlaşmayı yapan şirketin kadının eceliyle ölmesini beklemek istemediği için sıra dışı cinayete azmettirmiş olabileceği üzerinde duruyor. Kadını öldüren zehrin ne tür bir madde olduğu ise hala belirlenebilmiş değil.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.