1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Zehra Gidiyor Diye...
Zehra Gidiyor Diye...

Zehra Gidiyor Diye...

Avşar kızı içini döktü!

A+A-

Elif Güvendik, Helin Avşar ve Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu “Aklınızda Kalmasın” programına telefonla katılan Hülya Avşar, kızı Zehra için hıçkırıklarla ağladığını söyledi. Avşar “Kızım Zehra’nın Londra’da okuyacak olması üzerine çok heyecanlıyım. Spor yaparken hıçkırıklara boğuldum ve ağlayarak attım üzerimden yaşadığım birikimi. Kızım Zehra’nın büyümüş olduğunu, evden ayrılacağını kabul etmek garip bir duygu” açıklamasını yaptı.
İşte Hülya Avşar'ın açıklamalarından satırbaşları...

KAYA BENDEN DAHA DUYGUSAL

“Kızım Zehra’nın Londra’da okuyacak olması üzerine çok heyecanlıyım. Spor yaparken hıçkırıklara boğuldum ve attım üzerimden yaşadığım birikimi. Kızım Zehra’nın büyümüş olduğunu, evden ayrılacağını kabul etmek garip bir duygu. Evlendiği zaman ‘nasılsa tekrar bir gün yuvasına dönecek’ diye düşünüp kendimi telkin ediyorum.
Çok duygusal olsam da mantıklı bir kadınım. Alışacağım. Hobi sahibi olduğum için duygusal durumumu rahatlatıyorum. Hayatta en önemli şey çocuklarımızın mutlulukları. Mantıklı davranmak gerekiyor. Kaya ile birbirimize uzun zamandır olmadığımız kadar destek oluyoruz. Kaya benden daha duygusal davranıyor.

57dff55318c774102ce80f33.jpg
SELFİE’DEN FİLM YAPIYORUM

Çekimleri devam eden “Selfie” filmim çok iyi gidiyor. 2017’den önce tamamlayacağımı düşünüyorum. Anlattıklarım, konuştuklarım, yaşadıklarım, çektiklerim; insan içine girince yapası geliyor, çekesi geliyor, konuşası geliyor. Çok komik ben bu filmde kendimi bir daha keşfettim. İnsan kendini anlatınca çok enteresan. Eğer keyfin yoksa kendini mutlu hissetmek istiyorsan yaz, yazdıkça bambaşka şeyler çıkıyor ortaya. O yüzden adı selfie.

57dff54c18c774102ce80f2a.jpg
Her şeyi kendim çekiyor ve yapıyorum. Şu an yaşadığım duygusal anlarımı da çektim ve paylaşmak istiyorum. İnsanlara yaşadıklarımla önderlik yapacağımı düşünüyorum. Bu filmi çekmeden önce kendi özelimin farkında değilmişim. Anlatırken bile çok heyecanlanıyorum. Her gün kendime 1-2 saat ayırıyorum. Evimde bir stüdyo kurdum. Gece yarısı, sabaha karşı unutmadan notlar alıyorum. Güzel bir dönem yaşıyorum.

57dff54c18c774102ce80f2a.jpg
O KADAR BAŞARILI DEĞİLİM AMA ÇOK ZEKİYİM

Asıl işin güzel yanı her zaman o gördüğünüz Hülya yok karşınızda, o kadar başarılı da değilim. Elimi attığım her işte çok başarılı biri olmadığım da çıktı. Bunların hepsi de var, çoğu şeyi yapamamışım. Anlatınca kendimi garip hissediyorum.

57dff55318c774102ce80f37.jpg
Yapamadıklarım diye bir bölüm var onları ben de bilmiyordum. Çok yoğun bir dönem yaşıyorum. Bu yoğunluğu çok seviyorum. Hayatta her şeyi kabul etmek gerekiyor. Mutlu olmanın yollarını da çiziyorum. Aslında çok mutlu kadınım, güzel bakmayı biliyorum. En çok bunu göstermek istiyorum bu filmde. Dizi yapmayı düşünmüyorum yaparsam otobiyografiden dizi yaparım. Film ayağı mutlaka olacak.

57dff55318c774102ce80f3c.jpg
Hayatım boyunca devam edecek bitmeyecek bir proje olacağını düşünüyorum. Dünyada bu filmle bir ilk olduğunu düşünüyorum. Kendimi çok zeki buluyorum. Yaptığımın doğru olduğunu düşünüyorum. Eğer Hülya Avşar isem çok kalıcı bir iş yaptığımı düşünüyorum. Kız kardeşimi çok seviyorum her zaman arkasındayım.”

57dff55318c774102ce80f34.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.