1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZENGİNSES CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
ZENGİNSES CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

ZENGİNSES CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Zenginses 2 ay cezaevine gönderildi

A+A-

Lefkoşa Metehan bölgesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen korkunç kazada, yolun karşısına geçmeye çalışırken feci şekilde hayatını kaybeden 26 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu'nun ölümünden sorumlu tutulan zanlı Ali Aziz Zenginses hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Zenginses 2 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Abbas Elmas

Lefkoşa Metehan bölgesinde geçtiğimiz hafta sonu Asya Rıdvanoğlu’nun feci şekilde hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan ölümlü trafik kazası ile ilgili MR575 plakalı araç sürücüsü Ali Aziz Zenginses hakkında başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Zenginses bugün teminat duruşması için yeniden yargı huzuruna çıkarılarak, davaları görüşülünceye kadar 2 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şube’de görevli polis Çavuşu FarisEserbaş, zanlı Ali Aziz Zenginses’in “dikkatsiz, alkollü, süratli ve Sürüş ehliyetine konulan kuralları ihlal edip ölüme sebebiyet verme” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis, KKTC vatandaşı olduğuna ve serbest kalması halinde yargılanmaktan kaçabileceğini belirterek, davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlediği suçun ciddiyetine dikkat çekerek davalarında hazır bulunmasını sağlamak adına yargılanacağı güne kadar 2 ayı aşmayacak bir süre ile Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.