1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZİNCİRLEME KAZA!
ZİNCİRLEME KAZA!

ZİNCİRLEME KAZA!

4 araç hasar gördü!

A+A-

Dün Lefkoşa Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 araç hasar gördü

Ahmet İkidereli

Ülkemiz trafiğine yetersiz hale gelen yollara bir de sürücülerin dikkatsizliği eklenince her gün trafik kazaları yaşanması kaçınılmaz hale geliyor.

Dün Lefkoşa Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen ilk kazada 3 araç hasar görürken, bu kazanın hemen ardından dikkatsizlik sonucu başka bir araç kaza yapan araçlardan birisine çarparak ikinci bir kazaya sebep oldu.

Trafik Kazası
11.9.2017 tarihinde, saat 12:45 sıralarında, Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Hediye Tan (K-44), yönetimindeki HV 212 plakalı araç ile batı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada önünde aynı istikamete doğru seyreden Elif Çabuk (K-27) yönetimindeki NA 916 plakalı araca çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle ileriye savrulan NA 916 plakalı araç önünde seyreden Sevim Fırat (K-22) yönetimindeki KN 649 plakalı araca çarpmıştır. Kazanın ardından aynı istikamete doğru dikkatsizce seyreden Yusuf Şamlıyaka (E-29) yönetimindeki HP 930 plakalı araç ise meydana gelen kazadan dolayı durmakta olan HV 212 plakalı araca çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Soruşturma devam etmektedir.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.