1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZİYA RIZKI VAKFI'NA ZİYARET
ZİYA RIZKI VAKFI'NA ZİYARET

ZİYA RIZKI VAKFI'NA ZİYARET

Seçim ziyaretleri çerçevesinde Ziya Rızkı Vakfına anlamlı bir ziyaret;

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Barak Kültür Merkezi Girne Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Şener seçim ziyaretleri çerçevesinde Ziya Rızkı Vakfına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziya Rızkı Vakfı Başkanı Ceyhun Birinci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Ziya Rızkı bir kez daha o güzel hatıralarıyla anılırken, Ceyhun Birinci rahmetli Ziya Rızkı’nın Belediye Başkanlığı yaptığı döneme dair birbirinden çarpıcı ve önemli hatıraları Mustafa Şener’le paylaştı. Birinci, Ziya Rızkının belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerinden ötürü Girne Belediyesi Başkanlığına aday olan Mustafa Şener’e memnuniyetlerini iletti.

Mustafa Şener de ziyarette yaptığı konuşmada, TMT kurucularından, Girne Belediyesi’nin efsane başkanı Ziya Rızkı’nın ‘Halka hizmette sınır tanımam’ görüşünü benimsediklerini ve Belediye başkanı olduktan sonra Ziya Rızkının bu belediyecilik anlayışı ile halkla iç içe bir bütün olarak hareket edeceklerini vurguladı.

Limasollu’ların içinden yetişen Kıbrıs’ın en önemli değerlerinden biri olan Ziya Rızkı’nın gecenin 3’ünde bile rahatlıkla aranabildiğini, sorunları dinlediğini anımsatan Şener, “Ziya Rızkı Girnelilerin sorunu her ne olursa olsun bizi ilgilendirmez demedi, çözüm için ne gerekiyorsa yaptı” diye konuştu.

Ziya Rızkı’nın hizmet ettiği dönemlerde her harcamasını kalem kalem not edip sakladığını ve halkına her daim yaptığı harcamaları anlatarak hesabını verdiğine dikkat çeken Mustafa Şener, “Bizim belediyecilik anlayışımız da bu temel üzerinde gerçekleşecektir ve halkımızla iç içe, sorunları her ne olursa olsun çözen bir anlayışla ve yeri geldiğinde kalem kalem her harcamamızın hesabını vereceğimiz bir belediye başkanı olacağım’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.