1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZİYARETİNE GİTTİĞİ ARKADAŞINI SOYDU
ZİYARETİNE GİTTİĞİ ARKADAŞINI SOYDU

ZİYARETİNE GİTTİĞİ ARKADAŞINI SOYDU

ziyareti sırasında arkadaşının para cüzdanını çaldı

A+A-

Mağusa’da bir öğrenci yurdunda bulunan arkadaşını ziyaret eden Abdullah Mohammad Elbasha ziyareti sırasında arkadaşının para cüzdanını çaldığı gerekçesi ile tutuklandı

Nadire BAHADİ

Mağusa’da bir üniversite kampusu içerisinde faaliyet gösteren öğrenci yurdunda hırsızlık olayı yaşandı. Ahmed Abdüllatif’in odasına ziyarete giden Abdullah Mohammad Elbasha arkadaşının para cüzdanını çalmakla suçlanıyor. Elbasha “ Sirkat” suçlaması ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Hakkında soruşturma yürütülen zanlı hakkında 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

15 dakikada aldı kaçtı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Arif Toroslu mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Abdullah Mohammad Elbasha’nın 24 Eylül tarihinde 20:00 ile 20:15 saatleri arasında arkadaşı Ahmet Abdüllatif’in öğrenci yurdunda bulunan odasına ziyarete gittiğini ve bu ziyaret esnasında maza üzerinde bulunan cüzdan ile içindeki 300 Dolar, 225 TL ve 100 Sudan Pound’unu sirkat etiğini açıkladı. Şikayet üzerine zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını ifade eden Toroslu, 25 Eylül tarihinde zanlının ikametgahında yapılan aramada cüzdanın bulunduğunu, çalınan paraların bir kısmının tespit edildiğini bir kısmının ise hala arandığını kaydetti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini belirten Toroslu, Abdullah Mohammad Elbasha’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün poliste tutuklu kalması yönünde karar verdi.

Havadis Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.