1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZİYNET EŞYALARI KAYIP
ZİYNET EŞYALARI KAYIP

ZİYNET EŞYALARI KAYIP

Ziynet eşyaları kayıp

A+A-

Gönyeli’de aynı apartmanda yaşayan üç ayrı komşusunun evine girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen Mehmet Kırdar’ın tutukluluğu 5 gün daha uzatıldı
 
“Bet ofiste harcadı…” Polis, zanlının üç evden çalınan ve toplam değerleri 22 bin 400 TL olan ziynet eşyaları ile 640 TL nakit paranın bet ofiste harcadığının tespit edildiğini kaydetti.

Emine UYSAL

Gönyeli’de aynı apartmanda yaşayan üç ayrı komşusunun evine girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen Mehmet Kırdar’ın tutukluluğu 5 gün daha uzatıldı.

“Ev açma” ve “Sirkat” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Mehmet Kırdar, dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görev yapan polis memuru Mustafa Mahan’ı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Mahan, 2016 Haziran ayı içinde zanlının kendisinin de ikamet ettiği Kuğulu Sokak’taki bir apartmanda üç ayrı eve kilitsiz pencere camlarını açıp, girerek toplam 22 bin 400 TL değerindeki ziynet eşyaları ile 620 TL nakit parayı sirkat etmekle methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlının, Lefkoşa, Girne ve İskele’de kuyumcularda fatura ve imza karşılığında altın bozdurduğunu ve zanlının ilk sorgusunda bir adet altın yüzüğü polise verdiğini söyledi.

Polis memuru Mustafa Mahan, altınları bozduran zanlının, parayı bet ofislerde harcadığının tespit edildiğini belirtti.

Sirkat edilen para ve ziynet eşyalarının arandığına işaret eden Mahan, zanlının tahkikat amaçlı 5 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, istenen tutukluluk emrini verdi.

Kıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.