1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ZİYNET SALİ'DEN ENTERESAN İTİRAF!
ZİYNET SALİ'DEN ENTERESAN İTİRAF!

ZİYNET SALİ'DEN ENTERESAN İTİRAF!

ZİYNET SALİ'DEN ENTERESAN İTİRAF!

A+A-

Kıbrıslı Türk şarkıcı Ziynet Sali, Türkiye'de bir TV programına katıldı ve birbirinden özel açıklamar yaptı.

Pazar Gezmesi kameralarına samimi açıklamalarda bulunan Ziynet Sali; evlilik isteğini şu sözlerle dile getirdi: ” Artık gerçek anlamda evlenmek istiyorum. Bugüne kadar belki de çok istememiştim. Çok işime bağlı, işimi aşkla yapan bir insanım. Belki özel bir şeye yer olmadı enerji boyutunda hayatımda. Yoksa salonumdaki yemek masasında romantik bir yemek yemek istiyorum. Şöminenin başında da bir romantik kahve içemedim. Adaylara bakmıyorum ama umarım vardır. Görücü usulü evliliği de artık istiyorum. Zaten günümüz ilişkileri çok dejenere olmuş, o nedenle görücü usulü evlenebilirim”

Ünlü şarkıcı, öğrencilik yıllarında kilolarından dolayı hiç kot giyemediğini ve içinde kaldığını. Şimdi de acısını çıkarttığını sözlerine ekledi.

Meditasyon yapan Sali, meditasyonun inceliklerini  “Daha çok yatarak yapıyorum. Uykuya tam geçme hali çok gerçek. O hale geçerken yaptığınız meditasyon, nefes terapileri, arınma en güzeli. Spiritüel boyut ve manevi dünya benim çok ilgimi çekiyor. Öğrenciyken Simyacı adlı kitabı okudum, belki oradan merak sardım.” şeklinde anlattı. 

Nazlı Ilıcak da bu sohbetin üzerine Ziynet Sali’ye meditasyon yaptırmayı ihmal etmedi.

Kenan Doğulu’nun Ruh İkizim adlı şarkısına yeni albümünde yer veren Ziynet Sali, Kenan Doğulu-Beren Saat evliliğiyle ilgili ”Allah, Kenan ve Beren’e bir ömür mutluluk versin. Bu kadar birbirine yakışan, sevgiyi, ışığı yansıtan çift çok az. O kadar güzeller ki.” dedi.

Sali, Ruh İkizim şarkısının hikayesini şöyle anlattı: ”Ruh İkizim şarkısı Kenan’la telefonda dertleşirken ortaya çıktı. Kenan, Beren ile daha tanışmamıştı. Kenan ile dertleşiyorduk, ‘ne zaman olacak, ne zaman kendimize bir eş bulacağız. Ama deneme, yanılma da bir yere kadar’ diye. Kenan da dedi ki ‘Ziynetcim, olacağı varsa olur’ dedi ve ‘Aa dur dur dur, bir dakika’ deyip, telefonu kapattı. Birkaç saat sonra aradı ve Ruh İkizim şarkısını yazdığını söyledi.

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, 18 Ocak Pazar günü saat 12:30’da Kanal D’de!       

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.