1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZORLA ÖPÜCÜĞE...
ZORLA ÖPÜCÜĞE...

ZORLA ÖPÜCÜĞE...

Cinsel saldırıda bulundu!

A+A-

22 yaşındaki kadını 2 kez ‘zorla öptüğü’ iddia edilen İbrahim Karataş, teminatla serbest bırakıldı
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta Ağustos ve Eylül ayı içinde “Cinsel taciz” suçundan methaldar olan zanlı İbrahim Karataş teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Karataş’ın, gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadede niyetinin kötü olmadığını söylediği öğrenildi.
Polis, zanlı İbrahim Karataş’ın Ağustos – Eylül 2016 tarihleri arasında 2 kez 22 yaşındaki Ç.Ş. isimli kadını zorla öpmek sureti ile cinsel saldırı suçundan tutuklandığını söyledi.
Polis meselenin polisin bilgisine 21 Ekim tarihinde geldiğini ve zanlının tutuklanarak aleyhinde soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının ilerde aleyhine gelecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.