1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. ZUCKERBERG’E KARDEŞ İHANETİ!
ZUCKERBERG’E KARDEŞ İHANETİ!

ZUCKERBERG’E KARDEŞ İHANETİ!

Mark Zuckerberg’in kız kardeşinden şok sözler...

A+A-

Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg’in kız kardeşi Randi, “Nokta” adlı bir kitap yazdı ve çocuklara “Bilgisayarınızı kapatın sokağa çıkın” dedi.

İnternet dünyasındaki öncülüğü sayesinde dünyanın en genç milyarderleri arasında giren sosyal medya girişimcisi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, en büyük darbeyi kız kardeşinden almak üzere. Bilindiği gibi Zuckerberg, Facebook ile tüm dünyada gençleri, çocukları bilgisayara, cep telefonuna neredeyse bağımlı hale getirmiş durumda.

Zuckerberg’in kız kardeşi Randi, ağabeyine nispet yaparcasına bir kitap yazdı ve vakitlerini bilgisayar başında geçiren çocuklara “bilgisayarları kapatıp, sokağa çıkın” mesajı veren bir kitap yazdı. ‘Dot’ (Nokta) adını verdiği kitabında, dijital teknoloji bağımlılığından kurutulup, gerçek hayatın tadını çıkarmak gerektiği mesajını veren Randi, anne olduktan sonraki yaşadıklarından etkilenerek bu kitabı yazdığını ifade etti. Aynıiçerikte büyükler için de ‘Dot Complicated’ (Karmaşık Nokta) isimli bir kitap yazan Randi, yeni nesle ‘Doğaya çıkın ve bilgisayarlarınızı değil kendi pillerinizi şarj edin’ diyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.