1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZULA ARAÇ ÇIKTI!
ZULA ARAÇ ÇIKTI!

ZULA ARAÇ ÇIKTI!

"Dur" emrine uymadılar!

A+A-

Polisten kaçan arabada uyuşturucu bulundu

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Devriye Şubesi ekipleri tarafından kontrol için durdurulmak istenen ve “Dur” emrine uymayarak kaçan araçta yaklaşık 1 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. Araç sürücüsü Talat Yapıcı ile araç sahibi Musa Eryener ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yapıcı ile Eryener aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

“Dur” emrine uymayarak kaçtılar

Meselenin soruşturmasını yürüten Polis Memuru Cüneyt Arkın, 3 Mayıs tarihinde saat 00:30’da Trafik Devriyeler Şubesinin BU 624 plakalı aracın Mağusa-Lefkoşa Anayolu Mağusa Arıtma Tesisleri karşısında kontrol edilmek üzere durdurulmak istendiğini ve araç sürücüsü zanlı Talat Yapıcı’nın polisin “Dur” emrine uymayarak kaçtığını, akabinde ise konu aracın Güvercinlik kavşağını geçtikten sonra durdurulduğunu, konu aracın şoförünün zanlı Talat Yapıcı, sahibinin ise yolcu koltuğunda oturan zanlı Musa Eryener olduğu, araçta yapılan kontrolde ise kağıt içerisinde uyuşturucu olduğundan şüphelenilerek Narkotik Şubeye bilgi verildiğini söyledi. Narkotik ekiplerinin olay yerine giderek konu araçta yaptıkları kontrolde, araçta bulunan kağıt parçası içerisinde 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirten Arkın, her 2 zanlının da tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve mesele ile ilgili olarak 1 kişinin arandığını belirten Arkın, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

1’er gün tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Talat Yapıcı ile Musa Eryener’in tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. 

Haber Kaynağı: Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.