1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZULA MEYDANA ÇIKTI
ZULA MEYDANA ÇIKTI

ZULA MEYDANA ÇIKTI

Araba koltuğuna uyuşturucu zulaladı

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nin önceki akşam Haspolat’ta şüpheli bir araçta yaptığı aramada gazete kağıdına sarılı yaklaşık 2 gram ağırlığında Sentetik Cannobionid türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Araç sürücüsü Erdem Aydın tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzuruna çıkarıldı. Mahkeme polisin talebi doğrultusunda zanlının soruşturma amaçlı olarak üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Gazete kağıdına sakladı
Mahkemede, soruşturmayı yürüten polis memuru İbrahim Atabek zanlı aleyhine verdiği ifadede olay gecesi yaşananları anlattı. İbrahim Atabek, önceki akşam saat 23.00 sıralarında Haspolat’ta şüpheli olarak gördükleri zanlı Erdem Aydın’ın kullandığı MD 031 plakalı araç içerisinde yaptıkları aramada sürücü koltuğunun altında gazete kağıdına sarılı yaklaşık 2 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anlattı. Zanlı hakkında başlatılan tahkikatın henüz tamamlanmadığını aranan ve görülecek kişilerin olduğunu söyleyen polis, zanlı Erdem Aydın’ın 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün daha gözaltında
Huzurunda yapılan beyanların ardından meselenin çok yeni olduğunu ve ulaşılması gereken kişiler olduğunu söyleyen Yargıç Hale Ahmet Raşit, Erdem Aydın’ın poliste 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.