1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 40'I ÇIKMADAN NE MİRASI NE KAVGASI
40'I ÇIKMADAN NE MİRASI NE KAVGASI

40'I ÇIKMADAN NE MİRASI NE KAVGASI

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Arzum Şenses Alkış, iddialara ateş püskürdü...

A+A-

40'ı çıkmadan ne mirası ne kavgası!

25 Aralık'ta vefat eden Türk sanat müziği sanatçısı Adnan Şenses'in eşi Lale Hanım ile ikinci eşi Meral Tunalı'dan olan kızı Arzum Şenses 

Alkış arasında miras kavgası çıktığı haberleri ortalığı karıştırdı. Sanatçının daha 40'ı bile çıkmadan iki kadının Zeytinburnu'ndaki benzin 

istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi. 

BU MU DERT OLDU? 

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Arzum Şenses Alkış, iddialara ateş püskürdü: "Bunlar son derece çirkin iddialar. Daha babamın 40'ı bile çıkmadan bu işleri konuşacak kadar tıynetsiz biri değilim. Lale Hanım da (üvey annesi) sonuçta babama 24 senesini vermiş bir insan. Ben kalkıp böyle bir terbiyesizlik yapar mıyım? Bu tarz davranışlar, benim yetiştirilme tarzıma ters. Her şey bitti de bunun derdine mi düştü insanlar?" 

Yıllardır babası ile eşi arasındaki sürtüşmenin manşetlerde olmasından duyduğu rahatsızlığı da dile getiren Arzum Alkış, eşinin para avcısı gibi gösterilmesinden ötürü üzgün olduğunu da belirtti: "Babam, eşim Bülent'i tanıdıktan sonra 'Damadım adam gibi adamdır' demiş bir insandır. 

Eşim ticari hayatı olan başarılı biri. Ne o, ne de ben babamın tek kuruşuna tenezzül edecek insanlar değiliz. Biz eşimle dişimizi tırnağımıza takarak çalıştık, çabaladık ve belirli bir birikimimiz var. Yani muhtaç değiliz. Biz öyle abuk sabuk şeyler yapmayız." 

KIZIYLA ARALARI NEDEN BOZULMUŞTU?

Altı kez evlenen Adnan Şenses'in Meral Tunalı ile evliliğinden olan kızı Arzum Şenses Alkış, Bülent Alkış ile ünlü sanatçının onay vermediği bir evlilik yapmıştı. Kızının evlendiğini öğrendikten sonra deliye dönen Şenses; kızını önce Tarabya'da oturduğu evden çıkarmış, ardından da arabasını almıştı. Şenses, o dönem katıldığı televizyon programlarında da damadının, kızının parasında gözü olduğunu söyleyerek bu evliliğe onay vermediğini anlatmıştı. Ancak sonrasında Şenses, kızının hasretine dayanamayarak onunla barışmış, damadını yakından tanıma kararı almıştı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.