1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. THY ve Pegasus'un 187 seferi iptal
THY ve Pegasus'un 187 seferi iptal

THY ve Pegasus'un 187 seferi iptal

THY ve Pegasus'un 187 seferi iptal

A+A-

İstanbul'u etkisi altına alan fırtına hava yolu taşımacılığını da vurdu. Türk Hava Yolları 82'si İstanbul Havalimanı, 23'ü Sabiha Gökçen'den olmak üzere yarınki 105 seferini, Pegasus ise bugün ve yarın toplam 82 seferini iptal etti. İptal sayısının artabileceği uyarısı yapıldı.

Meteoroloji ve AFAD'ın peş peşe yaptığı fırtına uyarısı sonrası  İstanbul'da beklenen kuvvetli sağanak yağış başladı. Megakenti etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle THY ve Pegasus seferlerini iptal etti.

THY'NİN 105 SEFERİ İPTAL 

Dün yaptığı açıklama ile bugün için 40 seferini iptal ettiğini belirten THY, yarın da sefer iptallerine gitti. THY, yarın İstanbul Havalimanı'ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 olmak üzere toplam 105 seferin hava şartları nedeniyle yapılamayacağını belirtti.

PEGASUS'UN 82 SEFERİ İPTAL 

Pegasus Hava Yolları da İstanbul'da etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 44'ü bugün, 38'i de yarın olmak üzere toplam 82 seferin iptal olduğunu açıkladı.

İPTAL SAYISI ARTABİLİR

Pegasus'tan yapılan açıklamada iptal edilen seferler için ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isteyen yolcuların Pegasus mobil uygulaması ve internet sitesinden bu işlemleri ücretsiz yapabileceği bildirildi. Ayrıca hava durumundaki gelişmelere ve MADKOM kararlarına göre iptal olan sefer sayılarının artabileceği; bu doğrultuda yolculara, uçuştan önce Pegasus Hava Yolları'nın internet sitesinde yayınlanan duyuruları kontrol etmeleri, mobil uygulamadaki bildirimleri açık konuma getirmenizi tavsiye edildi.

Haberler.com

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.