1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 5 VUKUAT...YİNE İLK 11'DE! ÇÜNKÜ...
5 VUKUAT...YİNE İLK 11'DE! ÇÜNKÜ...

5 VUKUAT...YİNE İLK 11'DE! ÇÜNKÜ...

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı 22 günde tam 5 vukuata imza attı...

A+A-

22 günde vukuatın adı Fernandes'e çıktı!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı alternatifsiz. Yaptığı onca olaya rağmen ilk 11'deki yerini alıyor. Çünkü el mecbur...

Manuel Fernandes. Alkolü tavan yaptığı için Valencia onu tutmadı. Beşiktaş'a geldi. Ne alkolden, ne gece hayatından, ne kadınlardan, ne de futboldan vazgeçebildi. Sezon başında teknik direktör olarak işbaşına getirilen Samet Aybaba da ona kol kanat geren bir hocaydı. "O benim elim, ayağım. Fernandes olmazsa, olmaz" diyerek arkasında durdu. Durdu, ama Portekizli hiç hız kesmeden alkol ve gece hayatına devam etti.
İşte Portekizli yıldızın son 22 güne sığan vukuatları...

1-Tarih 15 Nisan 2013. Beşiktaş'ın İnönü'de konuğu Antalyaspor. Fernandes geleneksel gece kulübünden saat 05.30'da çıkıyor. Takım kampta. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne geldiği saat 06.05. Şoförü kapıyı açıp ünlü yıldızı indiriyor. O sırada teknik direktör Samet Aybaba ile karşılaşıyorlar. Doğru odasına çıkıyor ve maçtan 3 saat öncesine kadar deliksiz uyuyor. Beşiktaş'ın hocası bağrına taş basıp kimseye bir şey demiyor. Maç toplantısında kadro açıklandığında Fernandes, isminin ilk 11’de olduğunu duyuyor. Maç başlıyor. 75 dakika Portekizli yıldızdan tek bir müspet hareket yok. Ne oluyorsa o dakikadan sonra oluyor. Vücut alkolü daha yeni attığı için 90'ıncı dakikaya kadar harika işler yapıyor. Sonuç, Beşiktaş 1-0 kazanıyor. Ancak arkadaşları maçtan sonra evlere dağılana kadar Fernandes'in alkolünü konuşuyor.

2-Tarih 20 Nisan 2013. Akhisar-Beşiktaş maçı için Samet Aybaba, sırf Fernandes yüzünden takımı Manisa'ya iki gün erken götürüyor. Ama huylu huyundan vazgeçer mi. Bu defa Portekizli, hocasından intikam alırcasına, "sakatım" deyip tribüne çıkıyor. Sonuç Fernandes yok, Akhisar: 4 - Beşiktaş: 1.

3-Akhisar maçında sakat olan Fernandes, bir hafta sonra iyileşiyor. Tarih 27 Nisan 2013. Samet Aybaba, Akhisar'dan 4 yiyen ilk 11 kadrosundan 6 oyuncusunu değiştiriyor. Gece kulübünden çıkıp gelen Fernandes yine kadroda. Önce Niang'a bir asist yapıyor. Sonra yine harika oynayıp maça damgasını vuruyor.

4- Tarih 4 Mayıs'ı 5 Mayıs'a bağlayan gece 2013, Eskişehirspor-Beşiktaş maçı. Fernandes takım otobüsüne binerken ağzından çıkan alkol aracın içini kaplıyor. Her zamanki yerine oturuyor. Uyumuyor. Eskişehir'e varıncaya kadar sızıyor. Hem de tüm takım arkadaşlarının gözü önünde. Samet Aybaba çaresiz. Maç saatine kadar odasından sadece ihtiyaç ve yemek için çıkan Portekizli oyuncu, ilk onbir açıklandığında yine oynuyor. Hem de ne oynamak, takımın en iyi oyuncusu. Koşuyor, ara pasları atıyor. Sanki o alkolü başkası içti dedirtecek kadar parmak ısırtıyor.

5-Tarih 7 Mayıs 2013. Gecenin bir saatinde, Fernandes'in karakolluk bilgisi geliyor Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya. İhbarı yapan kişi bir emniyet mensubu. Bugüne kadar hocaya bilmem kaçıncı vukuatını bildiren kişi aynı zamanda. Çaresiz kalıyor Beşiktaş'ın hocası. Şimdi yönetim beklemede, hoca da. Gençlerbirliği maçında oynar mı, oynamaz mı, o Cumartesi maç başlamadan 2-3 saat önce kesinlik kazanacak. Çünkü Fernandes 3 gündür antrenmana çıkmıyor.

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.