1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Bile Şaştı Kaldı!
Acun Bile Şaştı Kaldı!

Acun Bile Şaştı Kaldı!

Böyle bir konsey ilk defa oldu!

A+A-

Survivor 2017'de kıyasıya yarış devam ediyor. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor 2017'de 4 eleme adayı belli oldu. Peki Survivor 2017'ye hangi isim elenecek?

Survivor 2017'de eleme adayları belirlendi. Bu akşam gerçekleştirilecek olan konsey ile eleme adaylarında birisi Survivor'a ve hayallerine veda edecek. Survivor 2017'de son eleme adayı İlhan Mansız'ın verdiği isim ile Sedat Kapurtu oldu. İşte diğer üç eleme adayı ve Survivor 2017'de yaşananlar haberimizde yer alıyor...

SURVİVOR'DA 4 ELEME ADAYI

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

Son eleme adayı belli oldu! Sembol sahibinin kararıyla...
 
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, bireysel sembol oyununu kazanan İlhan, haftanın son eleme adayı olarak Sedat'ın adını söyledi
 
Haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından kim aday oldu?
 
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında yapılan oylamanın ardından en ismi yazılan Tarık haftanın üçüncü eleme adayı oldu.
 
Acun Ilıcalı konseyde yaşananları yorumladı: 'Bu sezonun en ilginç oylaması!'
 
Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında büyük bir sürpriz yaşandı. Survivor ünlüler takımı yenilgileri getiren bölünmenin ardından ada konseyinde 'gönüllü eleme' adayları ile Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Acun Ilıcalı, 'Bu sezonun en ilginç oylasına şahit olduk. Gerçekten şaşkınım. Çünkü ünlüler takımı iki tane gönüllü aday çıkardı ve takım adeta kozlarını paylaşacak" diyerek durumu yorumladı.
 
Teknede tansiyon yükseldi!
 
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de gerginlik iyice tırmandı. Bazı yarışmacılar teknede birbirlerine sert sözlerle yüklendi.
 
Gönüllüler'de 'Yemek konseyi' gerçekleştirildi!
 
Gönüllüler Takımı yarışmacıları bu sefer elenmesini istedikleri kişinin değil de en çok sevdikleri yemeğin ismini yazdılar.
 
Ünlüler adasında gruplaşmayı kim başlattı?
 
Survivor Panorama'da izleyiciye yöneltilen bu sorunun cevabına Semih Öztürk'ten ilginç yorumlar geldi. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.