1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ACUN'DAN YILDIZ TİLBE BOMBASI!
ACUN'DAN YILDIZ TİLBE BOMBASI!

ACUN'DAN YILDIZ TİLBE BOMBASI!

O sen Yıldız!

A+A-

Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la Miyabi Restoran’da buluştu. Yeni sezonda O Ses Türkiye’ye Yıldız Tilbe’nin katılacağı iddiasına Ilıcalı, “Yıldız’ı O Ses’e yakıştırıyorum. Çok renk katacaktır” diye konuştu

Acun Ilıcalı önceki akşam Etiler’de bulunan Miyabi adlı Uzak Doğu mutfağına sahip restoranda Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la bir araya geldi. Önümüzdeki yayın sezonunda başlayacak olan, ‘O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda Yıldız Tilbe’nin olacağı iddialarına açıklık getiren Ilıcalı, “Kesin bir toplantı yapmadık. Sadece ufak bir beyin jimnastiği yaptık. Ben Yıldız Tilbe’yi ‘O Ses Türkiye’ye yakıştırıyorum. Çok değerli bir sanatçı, çok renk katacaktır” dedi.

3 Adam’ı yollamadık

Ilıcalı, ‘3 Adam’ programını sunan Yenenler, Büyükak ve Koç’la yollarını ayırdıkları haberlerine, “Biz 3 Adam’la hafta da bir görüşürüz. ‘Acun, 3 Adam’ı yolladı’ haberleri kesinlikle doğru değil. Onlar başka projelerle uğraşacaklar ve beraber olacağımız işler de olacak. Ama televizyon programı yapmayacağız. Gönül bağlarımız bir” şeklinde cevap verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.