1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ADNAN ŞENSES‘İN İLGİNÇ VASİYETİ
ADNAN ŞENSES‘İN İLGİNÇ VASİYETİ

ADNAN ŞENSES‘İN İLGİNÇ VASİYETİ

Ve Adnan Şenses hayata gözlerini yumarken ilginç bir vasiyetname bırakıyor.

A+A-

Bir süredir tedavi altında bulunan Adnan Şenses yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçının aniden fenalaşarak yoğun bakıma alındığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Mide kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyatların ardından kemoterapiye başlayan Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Adnan Şenses bir süredir tedavi gördüğü Şişli Memorial hastenede saat 20.30'da hayatını kaybetti.

CENAZEMDE ROMAN HAVASI ÇALIN

Ve Adnan Şenses hayata gözlerini yumarken ilginç bir vasiyetname bırakıyor. Ünlü şarkıcı 2012 yılının Nisan ayında 'Bir Demet Yasemin' programında çok ilginç vasiyetini açıklıyor. Yasemin Bozkurt'un "vasiyet yazdınız mı?" sorusunu cevaplayan Adnan Şenses'in vasiyeti de oldukça sıra dışı...Ünlü sanatçı, yazılı bir vasiyeti olmasa da cenazesinin Roman havası eşliğinde kaldırılmasını istiyormuş..

78 yaşında hayatını kaybeden Adnan Şenses'in basında yer alan son fotoğrafı yakın dostu işadamı Yılamz Ulusoy'un ziyaretinde çekilmişti.

Yaklaşık bir yıl kadar önce mide kanseri nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ameliyatla midesi alınan Adnan Şenses, 5 Aralık akşamı evinde fenalaşarak daha önce ameliyat olduğu Şişli Memorial Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.