1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ailesi Gelince İşler Karıştı!
Ailesi Gelince İşler Karıştı!

Ailesi Gelince İşler Karıştı!

Baba ocağına döndü!

A+A-

Geçen gün nişanlanan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti ayrıldı. Burak Özçivit, geçen hafta evi terk edip baba ocağına taşındı.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında Fahriye Evcen-Burak Özçivit  çifti ile ilgili önemli bir ayrıntıyı yazdı.
 
"Burak Özçivit evi terk etti" başlığı ile okuyucularına seslenen Cankurt, geçen gün yaşanan gelişmeleri kaleme aldı.
İŞTE O YAZI:
 
"Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, aybaşında Evcen'in ailesinin yaşadığı Almanya'da evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı. Ancak daha 20 gün önce ilişkilerini resmiyete döken çiftin ayrıldığını öğrendim!

Hatta Burak Özçivit, geçen hafta pılıyı pırtıyı toplayıp Fahriye Evcen ile birlikte yaşadıkları İstinye'deki evi terk etmiş ve Acıbadem'deki baba ocağına gitmiş"

AİLE İSTANBUL'A GELİNCE İŞLER KARIŞTI... 
 
"Hemen yanlış anlaşılmasın; mutluluktan ayakları yere basmayan ve Haziran sonunda evlilik planları yapan çiftin ayrılığı tamamıyla mecburiyetten...
Hatırlarsanız Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, iki yıl önce aynı evde yaşamaya karar vermişti. Burak Özçivit de, Ulus'taki evini mobilyalarla birlikte kiraya verip Fahriye Evcen'in İstinye'deki evine taşınmıştı.
Ancak Fahriye Evcen'in ailesi, kızlarının başrollerini Murat Yıldırım ile paylaştığı 'Sonsuz Aşk' filminin geçen haftaki galasına katılmak için İstanbul'a gelince işler karışmış.
Fahriye Evcen, galaya katılmak ve bir süre İstanbul'da tatil yapmak için gelen babası Ramazan Evcen ile amcası ve yengesi Necmi-Sanün Evcen'i evinde ağırlamak isteyince, Burak Özçivit'e mecburen yol görünmüş."

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.