1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ANGELİNA JOLİE ÖLDÜ MÜ?
ANGELİNA JOLİE ÖLDÜ MÜ?

ANGELİNA JOLİE ÖLDÜ MÜ?

Unbroken filminin setinde bayılan ünlü sanatçı korkuttu, Angelina Jolie öldü mü?

A+A-

Angelina Jolie geçtiğimiz gün yönetmenliğini yaptığı Unbroken filminin setinde bayıldı. Set ekibi ünlü sanatçının öldüğünü zannetti. Angelina Jolie'nin sağlık durumu nasıl?

Geçirdiği çifte mastektomi operasyonundan sonra hızla zayıflayan Angelina Jolie geçtiğimiz gün yönetmenliğini yaptığıUnbroken filminin setinde bayıldı. National Enquirer'a konuşan bir kaynak "Angelina bayıldığında set ekibi başta ne olduğunu anlayamadı. Yanına gittiklerinde ise Jolie'nin ölmüş olabileceğini düşündüler. İnanılmaz derecede solgun görünüyordu ve güçlükle nefes alıyordu"dedi.

Hastaneye gitmeyi reddeden Jolie, çalışmaya devam etti. Geçtiğimiz günlerde internetteki radaronline.com sitesine konuşan ünlülerin beslenme ve zayıflama koçu Alicia Hunter, Angelina Jolie'nin özellikle yüzünün bir deri bir kemik kaldığını söyleyerek endişesini dile getirmişti. Hunter, "Elleri de sadece kemikten ibaretmiş gibi görünüyor. Eskiden biçimli olan bacakları şimdi iğne kadar ince görünüyor. Her ne kadar genellikle pantolon ya da diz altı etekler giyse de omuz kemikleri neredeyse gözle görülebilecek halde" dedi.

Diyet uzmanı "Bunca yoğun çalışma temposu içinde enerjisinin düşmemesi için en azından protein karışımlarını ihmal etmediğini umuyorum" diyerek ünlü yıldıza ilişkin endişelerini dile getirdi. 

ANGELİNA JOLİE KİMDİR?

Jolie, üç Altın Küre, iki Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü ve bir de Oscar sahibi. Angelina Jolie, geçtiğimiz ay gönüllü insani yardım faaliyetlerinden dolayı Oscar Onur Ödülü’ne layık görülmüştü. Brad Pitt ile nişanlı olan Jolie, Maddox, Pax ve Zahara olmak üzere üç evlatlık; Shiloh, Knox ve Vivienne olmak üzere üç biyolojik çocuğa sahip. Çiftin 2014 yılında evlenmesi bekleniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.