1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ANKARA'DA ARD ARDA İKİ PATLAMA!
ANKARA'DA ARD ARDA İKİ PATLAMA!

ANKARA'DA ARD ARDA İKİ PATLAMA!

Ankara'da ard arda iki patlama!

A+A-

Ankara'da barış mitinginin yapılacağı tren garına giden köprü altında patlama meydana geldi. Olay yerinde ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Patlamanın olduğu bölgeye, sağlık ekipleri ve itfaiye gönderildi. Gelen ilk bilgilere göre canlı bomba olduğu ileri sürüldü. En az 20 kişinin öldüğü bildirildi.

 

 

 

 

Ankara Tren Garı kavşağında 2 patlama meydana geldiği bildirildi. Çok sayıda yaralı olduğu bildiriliyor

Öğlen saatlerinde yapılacak ’Emek, barış, demokrasi’ mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında patlamalar meydana geldi. Mitinge Patlamada toplanma yerinde bulunan çok sayıda kişi yaralandı. Patlamalar bölgede paniğe yol açtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CANLI BOMBA İDDİASI

Patlamalar, Mitinge katılmak için Ankara Tren Garı'nda toplanan ve Sıhhiye'ye yürümeye çalışan HDP'li grubun toplanmaya çalıştığı Gençlik Parkı bölgesinde yaşandı.

Gelen ilk bilgilere göre patlamaların nedeninin canlı bomba olduğu ileri sürüldü.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu patlamalarda bir kişinin öldüğünü söyledi.

Son dakika haberlerini aktarmaya devam edeceğiz..

 TERTİP KOMİTESİ MİTİNGİ SONA ERDİRME KARARI ALDI

Tertip komitesinin kararı: Pankartlarımızı topluyoruz, şube başkanları bölgelerden gelen kişileri arabalarına güvenli bir şekilde ulaştıracak. Yürüyüş kortejinin arkasında olaylar var, polis saldırısı söz konusu. Düzenli bir şekilde alandan ayrılacağız.

IMC TV yayınına bağlanan DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu şunları söyledi: "Arzu Çerkezoğlu: Miting başlamadan önce kortejler toplanırken patlama oldu. Yaralı arkadaşlarımız var, ambulanslar sevk ettik bölgeye. Yürüyüşümüz devam ediyor. Çok büyük bir kalabalık var. Buna tahammül edemeyenler mitingi terörize etmeye çalıştı."

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.