1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ANNE İLE KIZIN DRAMI!
ANNE İLE KIZIN DRAMI!

ANNE İLE KIZIN DRAMI!

Anne ile kızın battaniyeye sarılı cesedi bulundu

A+A-

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde kendilerinden geçen Cumartesi gününden itibaren haber alınamayan 46 yaşındaki Nazan Ş. ile kızı 15 yaşındaki Ladin Ş.’nin evde silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı cesetleri bulundu. Kuaför dükkanı işleten ve bir süre önce iflas ettiği belirtilen baba Hakan Ş.’ye ulaşamayan ekipler bulunması için çalışma başlattı.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Yüreğir İlçesi'nde meydana geldi. Geçen Cumartesi gününden itibaren Nazan ve Hakan Ş. ile kızları Ladin Ş.’den haber alamayan yakınları şüphelenerek oturdukları eve gitti. İçeriden ağır bir kokunun yayıldığı dairenin kapısını açan olmayınca endişelenen yakınları polise haber verdi.

Polisin yardım istediği Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nre bağlı CANKUR ekipleri balkon kapısını kırarak içeri girdiklerinde anne Nazan Ş.’yi oturma odasında, Şehit Temel Cingöz Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Ladin Ş.’yi ise kendi odasında silahla vurularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılı cesetlerini buldu.
 

ÖLMEMEK İÇİN ÇABALAMIŞ
Evde yapılan incelemede, Nazan Şimşek'in gecelikli olduğu ve muhtemelen uyurken başına tek el ateş edilerek öldürüldüğü, bu sırada silah sesine uyanan kızı Ladin'in tabancayla odasına gelen babasına direndiği, odadaki eşyaların boğuşma nedeniyle sağa sola savrulduğu anlaşıldı. Tuvaletteki klozetin üzerinde ise Çağan Irmak'ın 'Babam ve Oğlum' adlı filminin senaryo kitabının olması dikkat çekti.
 
ZANLI YAKALANDI
Anne ve kızının cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken evin çevresinde toplanan yakınları ise sinir krizi geçirdi. Bu arada katil zanlısı olarak aranan Hakan Şimşek de polisin gece boyu süren aramalarında, baraj çamlığında yakalandı. Şimşek'in bir süre önce iflas ettiği ve ekonomik sıkıntı çektiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
BUNALIM NEDENİYLE ÖLDÜRDÜM DEDİ
Şimşek, cinayeti itiraf etti. Kadın kuaförü olduğunu ancak ekonomik sorunları nedeniyle işyerini kapatmak zorunda kaldığını söyleyen Hakan Şimşek, cinayetleri de yaşadığı psikolojik bunalım nedeniyle işlediğini ileri sürdü.
 
EVi SATMAK İSTEMİŞ, EŞİ KARŞI ÇIKMIŞ
Kuaför dükkanı sahibi olduğu öğrenilen babanın iflas ettiği ve  borçlarından dolayı evine haciz geldiği öğrenildi. Şüphelinin, borcunu  ödeyebilmek için evi satmak istediği ancak evin tapusu üzerine olan eşi Nazan  Şimşek'in bunu kabul etmemesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığı belirtildi. 
 
Sorgusunun ardından sağlık kontrolü için çelik yelek giydirilerek Adana Adli Birimi’ne getirilen Şimşek, cinayetle ilgili gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. Sağlık kontrolünden geçirilen ve sakin tavırlarıyla dikkat çeken Hakan Şimşek, Adana Adliyesi’ne götürüldü.
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.