1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Artık Yapılamayacak!
Artık Yapılamayacak!

Artık Yapılamayacak!

Bugünden itibaren...

A+A-

WhatsApp’ın iOS sürümüne gelen yeni güncelleme mesajlara yönlendirme sınırı getirdi. Artık aynı anda en fazla 5 kişiye mesaj yönlendirilebilecek.

WhatsApp, iOS uygulamasına başka bir önemli güncelleme getiriyor. Değişiklikler bir ay öncesine ait blogda ayrıntılı olarak açıklandı. Peki WhatsApp’ın iOS sürümüne gelen yeni güncelleme neler getiriyor?

Geçen ay WhatsApp tarafından vurgulandığı gibi, güncelleme birkaç yıl önce mobil uygulamalara eklenen işlev olan mesaj yönlendirme özelliğini sınırlayacak. Şimdiye kadar kullanmadıysanız, muhtemelen bir mesajı aynı anda birden fazla sohbete iletebileceğinizi bilmek istersiniz.

Bugünden itibaren, mesaj yönlendirme özelliği aynı anda sadece 5 sohbetle sınırlı olacak. Ek olarak, medya mesajlarının yanındaki hızlı ileri düğmesi kaldırıldı. Bu özellikler kısa bir süre önce Hindistan'da test edildi. 

En son güncelleme bu değişiklikleri iPhone'larında WhatsApp kullanan herkese sunuyor. iOS kullanıcıları şimdilik sadece mesajları ve medyayı en fazla 5 sohbete kadar yönlendirebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.