1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ASANSÖR KAVGASINDA RİHANNA İDDİASI!
ASANSÖR KAVGASINDA RİHANNA İDDİASI!

ASANSÖR KAVGASINDA RİHANNA İDDİASI!

Asansör kavgasında Rihanna iddiası

A+A-

ABD’li şarkıcı Beyonce Knowles’ın kız kardeşi Solange’la eşi Jay Z arasında Met Gala gecesindeki asansör krizinin yankıları sürüyor. İddialar arasında, Jay Z'nin şarkıcı Rihanna'nın partisine yalnız gitmek istemesi de yer alıyor.

Asansörde ablası gibi şarkıcı olan 27 yaşındaki Solange’ın eniştesi Jay Z’ye saldırdığı görüntülerin arka yüzü tam olarak açıklığa kavuşmadan, olayla ilgili birçok spekülasyon ortaya sürülüyor.

Solange’ın Twitter sayfasından paylaşılan kavgayla ilgili tweet’in gerçek olmadığı açıklandı. Solange,’ın ağzından atıldığı iddia edilen tweet’te Jay Z’nin Beyonce’ye vurduğu belirtilerek ‘Sen benim ablama vurdun. Ben de sana. Hiçbiriniz bir şey bilmiyorsunuz” yazıyordu.

 Fakat kısa süre sonra Solange’ın basın sözcüsü ABD merkezli magazin sitesi TMZ’ye “O tweet gerçek değil, Solange paylaşmadı” diyerek açıklama yaptı.

US Magazine dergisinin haberine göre, Metropolitan Müzesi Kostüm Enstütüsü gecesindeki kavga ikili arasında ilk değildi.

 

Zira, çifte yakın kaynaklar her ne kadar iyi bir karakteri olsa da Solange’ın küçük şeylerden çok kolay tahrik olabildiğini ve bu durumu ablası Beyonce’nin de eniştesi 44 yaşındaki Jay Z’nin de bildiğini, bu yüzden de büyük tepki vermediklerini söyledi.

People dergisinin haberine göre de Solange, moda ikonu ve tasarımcı Rachel Roy’un partisinde çileden çıktı.

Beyonce, burada tehlikeyi sezip kardeşini onunla konuşmayacağını söyleyerek uyardı ve ondan gece boyunca uzak durdu.

Gece sonunda ise Jay Z’nin Beyonce’ye kullandığı bir ifadeyi uygunsuz bulan Solange Jay Z’ye saldırdı.

‘RIHANNA'NIN PARTİSİ İPLERİ KOPARDI'
New York Daily News gazetesinin haberine göre ise, Jay Z, önce Rihanna’nın partisine yanına eşi 32 yaşındaki Beyonce’yi almadan gideceğini açıkladı ve Solange’a da arkadaşlarının kendi adını kullanarak partiye gelmesinden rahatsız olduğunu söyleyince ipler koptu.

 

Hem ablası adına hem de Jay Z’nin kendisine tepkisine öfkelenen Solange asansörde Jay Z’ye vurdu. Öte yandan, kavga krizine rağmen Solange’ın cumartesi günü New York’taki sahnesinin oldukça beğenildiği ve genç şarkıcının herhangi bir gerginlik taşımadığı belirtildi.

Tüm bu krizin en dikkat çeken yanı da eşi ve kardeşinin kavgasına Beyonce’nin tepkisiz kalması ve Solange’a sadece korumalardan birinin müdahale etmesi oldu.

Kavganın nedeni hâlen belirsizliğini koruyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.