1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Asena tabuta sarılarak ağladı
Asena tabuta sarılarak ağladı

Asena tabuta sarılarak ağladı

Ünlü dansöze 6 kurşun

A+A-

Mezdeke Grubu'nun dansçısı Aynur Kanbur, Beşiktaş Fulya'daki evinde kimliği belirsiz kişi tarafından 6 kurşunla öldürüldü.

Fulya Nar Çiçeği Sokak Mimoza apartmanındaki olay, akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Tek başına yaşayan Aynur Kanbur, (49) eve gelen kimliği henüz belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına bir, vucuduna da 5 kurşun isabet eden Aynur Kanbur olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre olayın zanlısı olarak siyah montlu bir kişiyi arıyor.

 GÖĞÜSÜNDE İZ OLUŞTUĞU İÇİN DOKTORUNU DAVA ETMİŞTİ

Aynur Kanbur (49), meme kanseri nedeniyle radyoterapi tedavisi gördüğü sırada oluşan kitle için 3 kez estetik ameliyat olmuştu. Ameliyat sonucunda göğsünde doktorun yanlış ve eksik tıbbi müdahalesinden dolayı kalıcı dikiş izleri oluştuğu için Kanbur, 2011 yılında Plastik ve Estetik Cerrahı Güner Uysal'a 50 bin liralık dava açmıştı. 17 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen cerrah Güner Uysal, kararının açıklanmasından 2 saat sonra 26 Kasım 2014 tarihinde muayenehanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

1-142.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.