1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Astana Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?
Astana Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Astana Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki ikinci maçında Astana'ya konuk oluyor. Peki futbolseverler maçı nasıl izleyecek? İşte detaylar...

A+A-

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 100. maçını Kazakistan ekibi Astana ile oynayacak.
 
C Grubu ikinci maçında Kazak ekibiyle karşılaşacak Sarı-Kırmızılı temsilcimizin bu zorlu sınavı saat 19:00'da başlayacak.
 
Mücadeleyi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Karşılaşmayı Skorer canlı anlatım sayfasından takip edebileceksiniz...
 
* Futbolseverler, Astana-Galatasaray maçını Tivibu Spor'dan şifreli olarak canlı izleyebilecek.
 
MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih, H.Balta, Carole, Selçuk, Rodriguez, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut.

Astana: Eric, Akhmetov, Postnikov, Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev, Zhukov, Kethevoama ve Nuserbayev.

UEFA Gençlik Ligi: Astana-Galatasaray: 0-3

UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray U19 Takımı, Astana'yı deplasmanda 3-0'lık skorla devirdi, gruptaki ilk galibiyetini elde etti.

Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı takım 11. dakikada Kerem Çalışkan'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 77'de Muhammet Yeşilyurt farkı 2'ye çıkardı: 0-2. 80'de Doğan Davas skoru ilan etti: 0-3. Diğer maçta Benfica U19, Atletico Madrid'i deplasmanda 2-1 yendi. Galatasaray bu galibiyetle haftayı 3 puanla 3. sırada noktaladı.

G.Saray'dan flaş karar! Baskıdan korktu, soğuğu seçti

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana Arena Stadı'nın üzerinin örtülmesini istemedi.
 
Kazak yetkililer, eksi 1 ile 3 derece arasındaki sıcaklık nedeniyle jest yapmak istedi, “Stadın üzerini kapatabiliriz” dedi. Bu şekilde sıcaklık 14 dereceye kadar çıkacaktı. Ancak Hamza Hamzaoğlu, kapalı statta taraftar baskısının daha fazla olacağını düşünüp bunu kabul etmedi.

ass.jpeg

Şampiyonlar Ligi’ndeki Astana-Galatasaray maçı öncesi Kazak ekibi stadın çatıyı kapatarak ısıyı artırabileceklerini söyledi, Cim-Bom ise bu “sıcak” öneriyi kabul etmedi.
 
Astana ekibinin yetkilileri, Galatasaray’ın kabul etmesi durumunda Astana Stadı’nın çatısının maç saatinde kapatılabileceğini bildirdi. Karşılaşma saatinde havanın eksi 1 ila 3 derece arasında soğuk olacağını bildiren Astanalı yetkililer, dostluk adına çatının örtülmesini önerdi. Bu durumda sıcaklığın 14 dereceye çıkacağı da vurgulandı.
 
Galatasaray, yapılan bu teklifi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na sundu. Ancak Hamzaoğlu, çatının kapatılmasının kendilerinin aleyhine olacağı gerekçesiyle bu öneriyi kabul etmedi. Hamza hocanın, kapalı stadyumda oluşabilecek taraftar baskısı nedeniyle böyle bir karar aldığı ifade edildi.
 
Zemin korkuttu
 
Galatasaray, dün 15 dakikası basına açık antrenmanla çalışmalarını tamamladı, kampa girdi. Suni çime alışmak için 2 gün önceden Astana’ya gelen sarı-kırmızılılarda özel kramponlarla maça çıkılacağı bildirildi. İki gündür yapay alanda antrenman yapan futbolcuların zeminden çok şikayetçi oldukları belirtildi. Sağlık ekibi ve teknik heyet de sakatlık konusunda oyuncuları uyardı.
 
Astana Arena kapatıldığında hava sıcaklığı 15 derece kadar artıyor.
 
100. sınav...
 
Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan itibaren 100. maçını bugün oynayacak olan Galatasaray, Devler Ligi’nde 9 maçtır galibiyet alamadı. Son zaferini, 2013-2014 sezonunda Juventus’u İstanbul’da 1-0 yenerek elde eden Aslan, o günden bu yana oynadığı 9 karşılaşmanın 7’sini kaybedip, 2’sini berabere tamamladı.
 
263. karşılaşma
 
Galatasaray, Astana karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 263. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 158, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi’nde 71, Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve UEFA Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere toplam 262 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 97 galibiyet ve 98 yenilgi alan, Aslan, 67 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.
 
GRUPTAKİ DİĞER MAÇ
 
21.45 Atletico Madrid - Benfica
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.