1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AYAĞA KALKTIK
AYAĞA KALKTIK

AYAĞA KALKTIK

Ayağa kalktık

A+A-

Geride kalan 3 haftayı galibiyetle kapatan Göçmenköy, Baf Ülkü Yurdu deplasmanına hazırlanıyor.

K-Pet Birinci Lig’de son üç haftayı galibiyetle kapatan Göçmenköy’de moraller yerine gelmiş durumda. Nazım Aktunç’un göreve gelişi sonrası iyi bir seri yakalayan Göçmenler’de hedef Baf Ülkü Yurdu deplasmanından da kayıpsız dönmek. Nazım Aktunç Baf Ülkü Yurdu deplasmanı öncesi verdiği demeçte, aldıkları seri galibiyetler sonrası lige yeniden tutunduklarını aktardı.

Zor olacak

Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi verdiği demeçte, zorluk derecesi oldukça yüksek olan bir maça çıkacaklarını belirtti. Baf Ülkü Yurdu ile sezon öncesi ve ligin ilk dört haftası birlikte olduklarını da hatırlatan Nazım Aktunç, kendisi adına da ilginç bir karşılaşma olacağına dikkat çekti. Baf Ülkü Yurdu’nun geçen hafta ligdeki ilk galibiyetini ligin yenilgisiz takımı olan Girne Halk Evi karşısında almalarının oldukça önemli olduğunu da belirten Aktunç, kazanmak isteyecekleri bir haftaya daha gireceklerine dikkat çekti.

Daha iyi olacağız

Takıma geldiği gün itibariyle kıyaslama yapması halinde gözle fark edilir durumun ortada olduğu aktaran Nazım Aktunç, daha iyi noktaya geleceklerinin ise bilinmesini istedi. Baf Ülkü Yurdu deplasmanı öncesi Umut ve Emre’nin sakat oluşu, yanında Beytullah ve Mehmet Baykent’in ise aralarına döneceğini belirten Aktunç, çıkışlarını sürdürmek adına zor maçı kolaya çevirmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.