1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AYRILIK SİNYALİ
AYRILIK SİNYALİ

AYRILIK SİNYALİ

Geride kalan sezonun kendileri açısından çok yorucu ve yıpratıcı geçtiğini söyleyen

A+A-

Geride kalan sezonun kendileri açısından çok yorucu ve yıpratıcı geçtiğini söyleyen Mormenekşe Teknik Direktörü Şerifoğlu, aynı şartlarda devam etmesinin zor olduğunu belirtti.

Geride kalan sezonda Mormenekşe’yi K-Pet Süper Ligde tutmayı başaran tecrübeli teknik direktör Eralp Şerifoğlu, çok yorucu ve yıpratıcı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, tek tesellilerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Yeni sezon öncesinde kulüp yöneticileriyle görüşeceğini ve yeni yol haritasını belirleyeceklerini anlatan Şerifoğlu, şartların geçtiğimiz sezonki gibi olması durumunda göreve devam etmesinin zor olduğunu açıkladı.

Bu şartlarda zor

Mormenekşe ile adının özdeşleştiğini, burada çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğunu söyleyen Eralp Şerifoğlu, kendisi açısından Mormenekşe’den ayrılmasının zor olacağını ancak geçtiğimiz sezonu düşündüğünde ayni şartlarda devam etmesinin de imkansız olduğunu vurguladı.

Bölgeden teklif var

Kulüp başkanı Metin Menekşeli ile önümüzdeki günlerde görüşeceğini ve kendisinden net yanıtlar beklediğini ifade eden Şerifoğlu, yola devam edip etmeyeceğinin bir-iki hafta içerisinde kesinlik kazanacağını da açıkladı.

Bölge takımlarından teklifler aldığını ancak şimdilik bu teklifleri değerlendirmeyeceğini de belirten Şerifoğlu, önceliğinin Mormenekşe olduğunu da sözlerine ekledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.