1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AZİZ YILDIRIM'A ÇOK SERT CEVAP!
AZİZ YILDIRIM'A ÇOK SERT CEVAP!

AZİZ YILDIRIM'A ÇOK SERT CEVAP!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı basın toplantısının ardından gözler, Trabzonspor'a çevrilmişti...

A+A-

''Atatürk öldü ülke devam ediyor!''

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener de Sporx'e verdiği röportajda Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye çok konuşulacak cevaplar verdi.

İşte Şener'in bu röportajda yaptığı çarpıcı açıklamaların önemli bölümleri:

"Türk futbolu bir iki takımdan müteşekkil değildir. Burada bir sürü takımlar var onlarla yoluna devam eder. Mustafa Kemal öldükten sonra Türkiye'yi kapatmadılar yolumuza devam ediyoruz"

HİNDİSTAN'A MI GİDELİM?

"Bu işlerden uzaklaşmak için görevi bıraktım ama birileri benim yakamı bırakmıyor, beni içeriye çekiyor" diyen Şener, "Türkiye bir hukuk devleti ortada bir mahkeme kararı var. Türkiye Futbol Federasyonu UEFA'ya bağlı. Ortada bir UEFA kararı var. Daha ne yapalım? Hindistana mı gidelim soralım? Veya ABD'ye mi soralım ne yapacağız diye? Bu olmuş bir kere bunu kabul etmekten başka çare yok. Bu çıkışlar milleti kandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Bir karar verilmiş artık.

Bence Fenerbahçe kulübü bundan sonra ne yapacağını planlasa başkalarının işlerine karışmasa daha akılcı olur. Bunu söyledim hep de söyleyeceğim. Basının yazdığı gibi UEFA'nın kararı Türk futbolunun kara günü değil ak günü olarak anılmalıdır. Çünkü futbolu bir takım şeylerden temizliyorlar. Bunun adı ak gün olur"

 

Sporx

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.