1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BABASI DA İSYAN ETTİ
BABASI DA İSYAN ETTİ

BABASI DA İSYAN ETTİ

İnsaf edin! ''Sizin Allah'ınız yok mu''

A+A-

Tribünden gelen ÇAKIYLA yüzü yaralanan Burak Yılmaz isyan etti: Bana 'emek hırsızı' diyorlar. Ayıp ediyorlar... Eleştirirken insaflı olsunlar. Çok kırgınım...

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, kendisine yapılan eleştirilere ve yüzüne atılan çakıya tepki gösterip isyan etti. İşte Burak'ın açıklamaları: "Yoğun bir maç trafiğinden çıktık. Yorgunluk da vardı. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Fırsatlar da yakaladık ama başaramadığımız için üzgünüz. İlk devre kafa pozisyonum var. Yüzde yüz penaltı. Ligde nasıl penaltılar verildiğini iyi biliyoruz. Sürekli 'Burak kendini yere atıyor' deniyor. 'Emek hırsızı' diyorlar. Beni eleştirirken biraz insaflı olsunlar. Çok kırgınım... Belki o pozisyonda da atmışımdır! Görüntülerde her şey açık. Bu ülkede en ağır eleştirileri ben alıyorum. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor. Ben her zaman takımım için oynarım, kişisel başarım umurumda değil. Benim tek istediğim Galatasaray'ın başarısı. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Rize seyircisine sormak istiyorum. Yüzüme çakı geldi. Bana neden böyle yaptılar, neden bir şeyler attılar? Ben onlara ne yaptım?"

SİZİN ALLAH'INIZ YOK MU?
Burak'ın babası Fikret Yılmaz, twitter'dan "Ey Rize taraftarı sizin Allah'ınız kitabınız yok mu? Biz size ne yaptık? Attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı?" mesajını göndererek yaşadığı acı ve kızgınlığı dile getirdi.

YORUMSUZ
G.Saray Kulübü de, Burak Yılmaz'ın yüzüne Rize taraftarlarının atttığı çakıya tepki gösterdi. Oyuncusuna sahip çıkan Sarı-kırmızılılar, resmi Twitter hesabından Burak'a atılan çakının fotoğrafını paylaşırken "Yorumsuz... Geçmiş olsun Burak Yılmaz" başlığını kullandı.

F.BAHÇE'Yİ YAKALARIZ
Rize maçında 90. dakikada oyuna giren İzet Hajrovic, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkını kapatacaklarını söyledi. Bosnalı oyuncu, "Önümüzde çok haftalar var. Fenerbahçe'den daha üst seviyede olabileceğimize inanıyoruz. Onlarla sahamızda maç oynayacağız. Puan farkını kapatmak için fırsatımız var" dedi

RAMİRES ÇOK KIZDIRDI!
Chelsea'nin Brezilyalı futbolcusu Ramires, G.Saray ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçına asılmadıklarını söyledi. Ramires, "Stamford Bridge'de onları yenip tur atlayacağız" derken G.Saray'a gol atarsa bunu ezeli rakibi olan F.Bahçelilere hediye edeceğini söyledi.

GS VE FB'NİN ORTAK KADERİ
Süper Lig'in ikinci yarısında ilk iki sırada yer alan iki takım da deplasmanda maç kazanamadı. Fenerbahçe ikinci yarıda 3 deplasman maçında sadece 1 puan alabilirken, Galatasaray ise üç deplasman maçında 3 beraberlik alıp 3 puan çıkardı. Şampiyonluk yarışındaki iki ezeli rakip dış sahada kader birliği yaptı.

KAYIP 20
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, iç saha maçlarında 2,63 puan ortalamasıyla kariyer rekoru kırarken deplasmanda ise neredeyse en kötü sezonunu geçiriyor. Sarı-kırmızılı takımın başında 8 deplasman maçına çıkan İtalyan hoca, 5.beraberliğini dün Rize'de alırken, sadece 2 defa kazanabildi. Son 3 deplasmandan (Gaziantep 0-0, Antalya 2-2, Rizespor 1-1) beraberlikle ayrılan Mancini, geldiği günden bu tarafa deplasmanlarda 16 puan bıraktı. Galatasaray, Fatih Terim'in görev yaptığı ilk 3 deplasmanda ise 4 puan kaybetmişti. Türkiye Kupası'nda da kaderi değişmeyen Aslan oynadığı 3 deplasmanda 1 galibiyet alabilmişti. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda da deplasmanda 3 maça çıkan Galatasaray, bu arenada 2 mağlubiyet, 1 beraberlik almıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.