1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Bacakların Roberto Carlos Gibi..."
"Bacakların Roberto Carlos Gibi..."

"Bacakların Roberto Carlos Gibi..."

Hadise'den Ebru Şancı'ya yanıt

A+A-

İsim vermeden bacaklarını Roberto Carlos'un bacaklarına benzeten Ebru Şancı'ya yanıt veren Hadise, "Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür" dedi

Maltepe'de verdiği konserle hayranlarıyla buluşan Hadise, giydiği kıyafetle geceye damgasını vurdu. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatan Hadise'nin kilolu hali dikkat çekti.

Hadise'nin Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflar da 'photoshop' çıkınca şarkıcı, eski manken Ebru Şancı'nın diline düştü.
 
'BACAKLAR ROBERTO CARLOS GİBİ'
 
Ebru Şancı Instagram hesabından Hadise'ye, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yazdı.
 
Bu yorum eski mankenin takipçilerini de ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya destek verirken bazı kişiler de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını yorumladı.
--3481333.jpeg
'HERKES GÖNLÜNE GÖRE BAKAR, GÖRÜR'
 
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hadise, kendisini eleştirenlere şu yanıtı verdi: "Photoşop deniyor, o deniyor, bu deniyor. Oysa bizim basına sunduğumuz her türlü fotoğraf katkısız ve doğaldır. Yeri gelir göbeğim çıkar, yeri gelir çorabım kaçar. Önemli olan niyettir. Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes gönlüne göre bakar, görür."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.