1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bade'yi Polise Şikayet Etti!
Bade'yi Polise Şikayet Etti!

Bade'yi Polise Şikayet Etti!

Ortalık yine karıştı!

A+A-

Bade'yi Polise şikayet etti

Bade İşçil’i yalancılıkla suçlayan Tarkan Süalp, yengesini polise şikayet etti.

Geçen ay eşine boşanma davası açtığı ortaya çıkan, ancak Malkoç Süalp’in barışma talebinin ardından davayı geri çeken Bade İşçil, önceki gün avukatı aracılığıyla medyaya yazılı açıklama göndermişti. Aile Mahkemesi, Malkoç Süalp’e karşı ‘koruma’ isteyen, 9 aylık bebeğiyle can güvenliği olmadığını ileri süren ve “Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil için “barınma ve maddi yardım” kararı alınca Malkoç Süalp’in ikizi Tarkan Süalp isyan etti.

Bade İşçil’e Facebook sayfasında “Söylediğin yalanlarına dayanamıyorum artık. O evlada bunların hesabını nasıl vereceksin? Yatacak yerin yok senin” diye yazan Tarkan Süalp, “Sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil’in Nişantaşı’nda lüks dairesi olduğunu söylemişti.

Telefonla konuştuğum Tarkan Süalp, Bade İşçil için “Mesleğindeki gibi özel hayatında da artistlik yapıyor. Kardeşim Savoy Konutları’da 2 milyon dolara ev almıştı. Bade İşçil’in yalanları ve oyunları tamamen kafa koparma operasyonu” dedi.

Dadılar siteden çıkmayacak

Tarkan Süalp, ikizi Malkoç Süalp’e için evden uzaklaştırma kararı çıkaran Bade İşçil’in site görevlerine de “Çocuğumu kaçıracaklar, kesinlikle dadılar siteden çıkmayacak” diye talimat verdiğini söyledi.

MOBESE kayıtları incelensin

Bunca yaşananların ardından kardeşinin karakola çocuğunu kaçırma iddiasıyla ifade vermeye gittiğini söyleyen Tarkan Süalp, polise çağrıda bulunarak, “MOBESE kayıtlarını inceleyin ve vaktinizi boşa harcayanlardan hesap sorun. Çocuğunu kaçıracakmışız, biz o gün Nişantaşı ve Arnavutköy’e gittik. Ve kardeşimin, evden uzaklaştırma kararına rağmen eve geldiğini söylemiş. Her şey incelensin, biz eve gitmiş miyiz gitmemiş miyiz”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.