1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BARCELONA'YA BİR TÜRK DAHA
BARCELONA'YA BİR TÜRK DAHA

BARCELONA'YA BİR TÜRK DAHA

Barcelona'ya bir Türk daha

A+A-

Milli futbolcumuz Arda Turan'ı kadrosuna katan Barcelona, Pedro'nun ayrılışı ve Rafinha'nın sezonu kapatması nedeniyle devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden yöneldi.

Katalan basını, Barcelona Kulübü'nün, Pedro'nun gidişi ve Rafinha'nın muhtemelen sezonu kapatması sonrası transfer çalışmaları için isimleri belirlediğini yazdı. Barcelona'nın gündemindeki 4 ismin, İlkay Gündoğan, Andriy Yarmolenko, Sofiane Feghouli ve Nolito olduğu ifade edildi.

Sporx.com'da yer alan habere göre; Barcelona Kulübü Genel Sekreteri Robert Fernandez, şimdiden bu 4 oyuncu için transfer çalışmalarına başladı. Nolito, Yarmolenko ve Feghouli'nin takım genişliği için düşünüldüğü ancak orta saha transferi için en ideal ismin İlkay Gündoğan olarak öne çıktığı belirtildi.

Katalan ekibinin, daha önce sayısız kez transfer için görüşüğü İlkay Gündoğan ile daha önce olmadığı kadar ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladığının altı çizildi. İlkay'ın Barça'da oynamak istediği, Borussia Dortmund Kulübü'nün de makul bir ücrete ikna edilerek bu transferin bitirileceği öne sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.