1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın ayrılmasını isteyenler...
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın ayrılmasını isteyenler...

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın ayrılmasını isteyenler...

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftini neden ayırmaya çalışıyoruz?

A+A-

Barış Arduç ve Gupse Özay uzun süredir beraber görüntü vermiyormuş, bu yüzden de ayrıldıkları konuşuluyormuş... Muş, muş, muş... Bugün basına yansıyan karelerde ise çifti el ele gördük. Beraber tatile çıkmışlar ve gayet mutlular. İşte o zaman artık şu sorunun sorulması gerekiyor: Biz neden Arduç-Özay çiftini ayırmaya çalışıyoruz?

Popülerliklerinin zirvesindeyken

Gupse Özay'ı birçokları Gülse Birsel'in 'Yalan Dünya'sında 'Nurhayat' karakterini oynamasıyla tanıdı. Barış Arduç da keza 'Ömer' karakterini canlandırdığı 'Kiralık Aşk' dizisi sayesinde popüler oldu, tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isme dönüştü. Tam da popülerliklerinin zirvesinde onların sevgili olduklarını öğrendik.

Ergen hayranları karşı çıktı

Barış Arduç'u 'Kiralık Aşk' etkisinden ötürü Elçin Sangu'yla yakıştıranların sayısı o kadar fazlaydı ki, haliyle Gupse Özay beraberliğine birçokları anlamsızca karşı çıktı. Dizinin ergen hayran kitlesi bu yakıştırma durumunu çok abarttı, konu acayip acayip yerlere gitti.

Niye ne zaman evleneceklerini merak etmiyoruz?

Bir de tüm bunların üzerine basının da bu çifte, diğer çiftlere nazaran çok daha fazla ilgi göstermesi sebebiyle resmen herkeste bir 'tik' oldu. "Gupse Özay ve Barış Arduç evlenecek mi?" sorusundan daha çok "Gupse Özay ve Barış Arduç ayrıldı mı?" sorusunun cevabını merak ediyorsak ortada ciddi bir problem var.

'Hak etmek' derken?

Problemin en can acıtıcı kısmı ne yazık ki Gupse Özay'la ilgili. Sosyal medyadaki ergenismus yorumlardan yola çıkarsak şöyle bir algı var: "Barış Arduç, Gupse Özay'dan daha güzel bir kadını hak ediyor." Zihniyete bakar mısınız? Barış Arduç çok yakışıklıymış ve Gupse Özay'dan daha güzel bir kadını 'hak ediyormuş'. Barış Arduç ve Gupse Özay'ın ayrılmasını en çok isteyen kişinin kafa yapısını algılayabilmek gerçekten çok zor...

Cinsiyet ayrımcılığı

Olabildiğince tuhaf ve ilkel bir düşünce. Aşk, ilişkiler, özel hayat... Ünlü olmak zaten yeterince yıpratıcı ve yorucuyken, bir de üzerine iki tarafın da ünlü olması ve birliktelik yaşıyor olması... Devasa zor! Ve 'güzellik' kısmı da elbette ciddi bir cinsiyet ayrımcılığı demek oluyor; yani hiç ama hiç hoş olmuyor.

İlkokulda öğretilmeli

Sosyal medya yasaklanmamalı elbette ama artık cidden bir filtre getirilmeli. Sadece ünlülerin değil, yakınlarımızın bile hayatlarına haddinden fazla burnumuzu sokmamamız gerektiğini öğrenmemiz gerekiyor. Hatta bu konu ciddi ciddi ilkokulda bir derste işlenmeli. "Özel hayat nedir? Özel hayata neden saygı duyulmalı?" dersini çocuk yaştan itibaren öğrenmemiz gerekiyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.