1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BAŞBAKAN'DAN HÜLYA AVŞAR'A YANIT!
BAŞBAKAN'DAN HÜLYA AVŞAR'A YANIT!

BAŞBAKAN'DAN HÜLYA AVŞAR'A YANIT!

Gezi Parkı olayları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu isteyen Hülya Avşar’ın talebine olumlu yanıt geldi: 'Perşembe günü Ankara’ya gideceğim, saat 13.00 ile 15.00 arasında görüşme yapacağız.'

A+A-

Günlerdir süren Taksim Gezi Parkı eylemiyle ilgili yorum yapmadığı için eleştirilen, tepkilere “Bu iş Gezi Parkı’nda hatıra fotoğrafı çektirmekle olmaz, Başbakan’la görüşmek gerek” diyerek yanıt veren Hülya Avşar’ın Twitter’dan dile getirdiği Başbakan’la görüşme talebine yanıt geldi. Önceki akşam Tarabya’da restoran çıkışı görüntülenen ünlü sanatçı, Başbakanlık’tan talebiyle ilgili olumlu bir geri dönüş aldığını açıkladı.

ÇOK GÜZEL HAZIRLANDIM

Avşar, “Perşembe günü Ankara’ya gideceğim, saat 13.00 ile 15.00 arasında görüşme yapacağız. Başbakan'ın beni kabul etmesine çok sevindim. Halkı tanıyan bir sanatçı olarak kendisiyle konuşmak istedim. Çok güzel hazırlandım” dedi. 

ORTADA KALMAYI TERCİH EDİYORUM

Avşar, sanat dünyasından kendisine destek gelip gelmediği sorusuna “Hayır, gelmedi. Zaten öyle bir şey istemiyorum” yanıtını verdi. Avşar, “Gezi Parkı’nı ziyaret edecek misiniz?” sorusu üzerine de “Sanatçı olarak oraya gitmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Sanatçının her zaman yapıcı olması, taraf olmaktan çok barıştan yana olması gerekir. Onun için gitmiyorum ama onlara da hak vermiyor değilim. Sonuna kadar arkalarındayım. Bunun bir orta yolunu bulmak zorundayız. Oraya gittikten sonra orta yolu bulmak biraz zor olur düşüncesiyle ortada kalmayı tercih ediyorum” dedi. 

Gezi Parkı eylemine destek veren Beşiktaş’ın Çarşı grubuna da selam yollayan Hülya Avşar, “Beşiktaşlı olduğum için çok mutluyum” dedi. 

 

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.