1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BAŞINI AÇAN MERYEM UZERLİ'YE ŞOK! KIRBAÇ CEZASI...
BAŞINI AÇAN MERYEM UZERLİ'YE ŞOK! KIRBAÇ CEZASI...

BAŞINI AÇAN MERYEM UZERLİ'YE ŞOK! KIRBAÇ CEZASI...

Başını açan Meryem Uzerli'ye şok! Kırbaç cezası...

A+A-

Başını kapatıp Suudi Arabistan'a giden Meryem Uzerli'nin başı belada. Erkeklerin olduğu ortamda başını açan Uzerli'ye kırbaç cezası gelebilir...

Arap dünyasında popüler olan Türk oyunculardan Meryem Uzerli, Suudi Arabistan'da kendi adını taşıyan kozmetik markasının tanıtımı için Suudi kadınlarla bir araya geldi. Gezisi boyunca eşarp kullanan ünlü oyuncu, hayranlarıyla fotoğraf çektirirken bir ara başını açtı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Suudi Arabistan'daki kanunlar gereği gezi boyunca eşarp kullandı. Başı örtülü halini sosyal medyada sık sık paylaşan Üzerli, bir ara erkeklerin de olduğu bir mekanda başı açık selfie çekerek yasağı deldi.

Kendi adını taşıyan markanın tanıtımında Arap hayranlarıyla selfie çeken Uzerli, bu esnada başörtüsünü çıkardı. Bazı Suudi kadınlar da başını açıp Uzerli ile birlikte selfie çekti.

1-394.jpeg

Uzerli, Suudi kadınlarla başı açık çektirdiği Selfie'yi Instagram hesabından paylaştı. Bu sırada tanıtımın yapıldığı mekanda erkekler de bulunuyordu.

2-134.jpeg

YAPTIRIM UYGULANABİLİR

Suudi Arabistan kanunlarına göre kadınların kamusal alanda özellikle erkeklerin bulunduğu alanlarda başlarını açmaları kesinlikle yasak. Bunun tespiti halinde başını açan kadınlara Suudi yasaları gereği kırbaç gibi çeşitli yaptırımlar uygulanıyor. Uzerli'nin bu fotoğrafı Suudi yetkililer tarafından ülkeden çıkmadan görülürse Uzerli'ye Suudi kanunları gereği yaptırım uygulanabilir

3-054.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.