1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BAŞKANA KIZDI, İSTİFA ETTİ
BAŞKANA KIZDI, İSTİFA ETTİ

BAŞKANA KIZDI, İSTİFA ETTİ

YENİBOĞAZİÇİ’NDE DEPREM

A+A-

YENİBOĞAZİÇİ’NDE DEPREM: Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli, önceki akşam Pulya Festivali’nin açılışında Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile yaşadığı diyalogun ardından dün istifa ettiğini açıkladı. Akbelli’nin istifasının ardından teknik direktör Kılıçali Kahraman da istifa ettiğini ifade etti.

Metin DELİDENİZ

Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli, önceki akşam Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile yaşadığı diyalogun ardından dün istifa ettiğini açıkladı.
Yeniboğaziçi’nde önceki gün geleneksel olarak gerçekleştirilen Pulya Festivali’nin açılışında Yeniboğaziçi Kulübü için tombala çekilişi gerçekleştirilecekti. Festivalin açılış programı çerçevesinde yapılan konserin bir an önce bitmesini ve tombala çekilişinin yapılmasını isteyen Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli’ye, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’den tepki geldi.


Festivalin genel işleyişinin belediyeye ait olduğunu ve konserin ne zaman biteceğine kendilerinin karar vereceğini söyleyen Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile sözlü tartışma yaşayan Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli, dün istifa ettiğini açıkladı.
Bu istifanın ardından telefonla ulaştığımız Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman ise göreve başkan Yusuf Akbelli ile geldiklerini ve onun istifası sonrasında kendilerinin de Yeniboğaziçi ile yollarını ayıracaklarını söyledi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.