1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?
Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

A+A-

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ile ikinci karşılaşmaya çıkıyor. Taraftar Beşiktaş maçının şifrelimi yayınlanacağını merak ediyordu. Peki Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda şifreli mi saat kaçta?

Beşiktaş Sporting Lizon maçı ile Avrupa Arenasına çıkıyor. Taraftarlar maçın şifresiz mi yayınlanacağını merak ediyordu, Beşiktaş maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Peki Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda saat kaçta ve şifresiz mi yayınlanacak?

Siyah-beyazlı takım, geride kalan maçlarda 67 galibiyet aldı, 78 kez de rakiplerine yenildi. "Kara Kartallar", Avrupa arenasında rakip  fileleri 225 kez havalandırdı, kalesinde 254 gol gördü

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı hangi kanalda saat kaçta şifresiz mi yayınlanacak?
Beşiktaş Sporting Lizbon maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maç öncesi İstanbul'da trafik taraftarı korkutuyor. Maça henüz saatler var ve trafikte zaman zaman aksamalar görülüyor. Ancak saatler ilerledikçe iş çıkışı saati olması nedeniyle Olimpiyat Stadı'na giden yollarda yoğunluğun artması bekleniyor.
 
MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i; Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Hutchinson, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Quaresma, Mario Gomez

Sporting Lizbon'un muhtemel 11'i; Rui Patricio, Jefferson Nascimento, Joao Pereira, Naldo, Paulo Oliveira, Adrien Silva, Alberto Aquilani, Andre Martins, William Carvalho, Bryan Ruiz, Islam Slimani

Olimpiyat'ta Beşiktaş'ı bekleyen hava
Haber1903.com'un haberine göre; maçın oynanacağı saatlerde havanın 16 derece civarında olması bekleniyor.
Havanın kapalı ve nem oranının %80 olması öngörülürken; rüzgarın ise kuzeyden 9 km/saat ile esmesi tahmin ediliyor.

Davul şovu hazırlığı
 
Siyah beyazlı taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edeceği Sporting Lizbon maçında bu akşam 250 davul ile davul şov yapacak.
 
Forma belli oldu
 
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında Sporting Lizbon maçında giyeceği forma belli oldu.
 
Beşiktaş, Sporting Lizbon karşılaşmasında beyaz forma, siyah şort, beyaz konç ile çıkacak.
 
Beşiktaş'ın kalesini koruyacak isim ise kırmızı ile mücadele edecek.
 
Avrupa kupalarında 190. maç

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla bu akşam yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 180. karşılaşmasına çıkacak.


Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 179 maçın  67'isini kazanıp, 34'ünde berabere kaldı, 78 müsabakada ise rakiplerine yenildi.  Avrupa arenasında rakip fileleri toplam 225 kez havalandıran "Kara Kartallar" kalesinde ise 254 gol gördü.

Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi  15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa  Kupa Galipleri Kupası, 13 kez de UEFA Kupası ve Avrupa Ligi'nde  temsil etti.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, H Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 9. Avrupa maçı

Beşiktaş, İkitelli'deki statta şu ana kadar çıktığı 8 Avrupa Kupası maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alırken, 11 gol atıp 6 gol yedi.

Son 8 maçta bir yenilgi
Siyah beyazlılar, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanşında Belçika temsilcisi Club Brugge'e 3-1 yenildiği mücadeleden önce oynadığı 7 karşılaşmada da mağlup olmamıştı.

5 maçtır boş geçmiyor
Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Asteras, Partizan, Tottenham, Liverpool ve Club Brugge'ün filelerini toplamda 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü. Kara Kartallar, son olarak geçen sezon Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında ağırladığı Arsenal karşısında gol atamamıştı.

Deplasmanda 15 maçtır kazanamıyor
Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi play-off turuyla başlayan Portekiz temsilcisi ise, CSKA Moscow'a takımına elenerek UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutmuştu.

Sporting Lizbon, Avrupa kupalarında oynadığı son 15 deplasman maçını da kazanamadı. Portekiz temsilcisi, söz konusu maçlarda 4 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.