1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'A DÜNYA YILDIZI GOLCÜ...
BEŞİKTAŞ'A DÜNYA YILDIZI GOLCÜ...

BEŞİKTAŞ'A DÜNYA YILDIZI GOLCÜ...

Beşiktaş'a dünya yıldızı golcü...

A+A-

Beşiktaş, Llorente ve Bacca'nın peşinde

Beşiktaş forvet hattını ünlü bir yıldızla güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Kartal, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente ile Milan’ın Kolombiyalı süperstarı Carlos Bacca’nın üzerine yoğunlaştı, teklifler yapıldı.

 

Yeni sezonda hem lige hem de Avrupa’ya damga vurmayı planlayan Beşiktaş, bu doğrultuda hücum hattını dünyaca ünlü bir forvetle takviye etmek için harekete geçti. Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar’ın bonservisini almak için yaptığı girişimlerden bir türlü sonuç çıkaramayan ve ek olarak Demba Ba’nın da takımdaki geleceğinin belirsizliğini koruması sonrasında çalışmalarına hız veren yönetim, ilk hedef olarak Fernando Llorente’yi belirledi.

Kartal’a sıcak bakıyor

Geçen sezon Swansea City formasıyla İngiltere Premier Lig’de çıktığı 33 maçta 15 gollük performans sergileyen tecrübeli futbolcu için 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) bir bütçe belirleyen yönetim, Ada ekibine bu önerisini iletti. Kariyerinde daha önce; Athletic Bilbao, Juventus ve Sevilla’da forma giyen Fernando Llorente’nin Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Kara Kartal’da görev yapmaya sıcak baktığı bildirilirken Swansea City’nin kararı transferde belirleyici olacak.

Opsiyon maddesi belli...

Forvet transferi konusunda ikinci hedefini Milan’ın Kolombiyalı yıldızı Carlos Bacca olarak belirleyen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu konusunda da teklifini İtalyan devine iletti. 30 yaşındaki yıldız için Milan’a, satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunan Beşiktaş, Kırmızı- Siyahlılar’dan gelecek cevabı bekliyor. Yönetimin, futbolcunun menajeri aracılığıyla ilettiği teklife, opsiyon maddesi olarak 6 milyon Euro (24 milyon TL) maddesini eklediği belirtildi

Fanatik

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.