1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ’A İSKOÇ PİYANGOSU VURDU.
BEŞİKTAŞ’A İSKOÇ PİYANGOSU VURDU.

BEŞİKTAŞ’A İSKOÇ PİYANGOSU VURDU.

Kartal, geçen sezon bedelsiz olarak Rangers’tan aldığı Allan McGregor’u 1.5 milyon sterlin (4.3 milyon TL) karşılığında Hull City’ye gönderdi.

A+A-

Siyah-Beyazlılar, İskoç file bekçiden büyük bir kâr elde etmiş oldu. Rangers’tan büyük umutlarla transfer edelin McGregor’un performansı tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı.
hull kâbustan uyandırdı.

Beşiktaş ile geçen yıl Spor Toto Süper Lig’de 26 karşılaşmaya çıkan İskoç kaleci kalesinde tam 39 gol yedi. Yönetim, sezon sonunda McGregor ile yolları nasıl ayıracağını düşünürken, sürpriz bir teklif geldi. 
Bu sezon Premier Lig’e yükselen Hull City, İskoç kaleciyi transfer etmek istediğini yönetime sundu. İngiliz ekibi Kartal’a   1.5 milyon sterlin (4.3 milyon TL) teklif etti. 
bu teklife şaştı, kaldılar.

Yöneticiler, “Müthiş bir teklif. Bedelsiz aldığımız oyuncudan para kazanacağız. Hiç düşünmeden satalım” diyerek City’nin teklifini kabul etti. McGregor’un da İngiliz ekibi ile anlaşması sonucunda transfer bitti. Yönetim, para kazanmayı beklemediği bir oyuncudan para kazanmış oldu.
4.1 milyon euro para geldi.

Kartal, McGregor’dan önce kâr ettiği transfer John Carew’di. 2004-05 sezonundan Valencia’dan 3.5 milyon euro karşılığından gelen golcü, sonraki yıl Lyon’a 7.6 milyon euroya satılmıştı. Beşiktaş, Carew’den sonraki hiçbir oyuncudan kâr elde etmedi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.