1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ta imzalar atıldı! Orman'dan orta saha transferi açıklaması...
Beşiktaş'ta imzalar atıldı! Orman'dan orta saha transferi açıklaması...

Beşiktaş'ta imzalar atıldı! Orman'dan orta saha transferi açıklaması...

Beşiktaş'ta imzalar atıldı! Orman'dan orta saha transferi açıklaması...

A+A-

İmza töreninde yeni transferler Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo, Andreas Beck ve Dusko Tosic ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yer aldı.

Siyah beyazlı taraftarlar, imza töreni sırasında Quaresma lehine tezahüratlar yaptı.

İşte imza töreninde Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar:

-ÜZERİMİZDE BASKI UNSURU OLUŞTURULMAK İSTENDİ-

"Öncelikle önümüzdeki hafta Süleyman Seba ağabeyimizi kaybedişimizin 1. yılı olacak ve bazı programlarımız olacak. Onu rahmetle anacağız. Yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Zor bir dönemdi. Özellikle transferlerin bir an önce bitirilmesi gerekiyormuş gibi üzerimizde baskı unsuru oluşturulmak istendi. Fakat ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bütün bunlardan kendimizi soyutlayarak Beşiktaş'ın menfaatlerini düşünerek, Beşiktaş'a katkı sağlayacak oyuncular ile sözleşme imzaladık. İki tane kıymetli oyuncumuzu başka kulübe satarak önemli bir maddi gelir elde ettik. Bunun haricinde Beşiktaş'ın menfaatleri gereği kaliteli oyuncular transfer ettik. Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bazı zaman onlar fren oldu, ben gaz oldum. Bazen ben fren oldum, onlar gaz oldu."

-QUARESMA, EVİNE HOŞ GELDİ-

"Quaresma ile başlamak istiyorum. Quaresma evine hoş geldi. Taraftarlarımız ve bizle özleşmiş bir oyuncu. Onu gördüğüm zaman pozitif enerji aldım. İstiyorum ki futbolu burada bıraksın ve Beşiktaş'ta profesyonel görev yapsın. Quaresma'nın çok önemli işler yapacağına inanıyorum. İlk günden bu yana karşılıklı konuştuğumuzda şu anda da çok doğru transfer yaptığımızı düşünüyorum ve evine hoş geldin diyorum"

-GOMEZ'İN KARİYERİNE UEFA KUPASINI DA YAZDIRACAĞIZ-

"Gomez çok önemli bir oyuncu. Büyük bir kariyeri var. Her kupayı kazanmış ama UEFA Kupası şampiyonluğu yok. İnşallah onu burada kariyerine yazdıracağız. Beşiktaş'ta başarılı olacaktır. Karakterine baktığım zaman kitleler önünde önemli maçlar oynuyor. Öyle bir hava yakalaması lazım. Dünyanın en çoşkulu taraftarının önüne geldi. Bizle beraber çok güzel işler yapacak. Ona da hoşgeldin diyorum"

-RHODOLFO'NUN TRANSFERİ UZUN SÜRDÜ AMA..-

"Rhodolfo'yu çok izledik. Kendi takımında kaptanlık yapıyordu. Transferi uzun sürdü. Uzun sürmesi kulübümüzün menfaati ile alakalıydı. Önemli bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Kendi liginde de çok önemli bir oyuncudur. Siyah Beyaz ona da çok yakıştı. Ona da hoşgeldin diyorum"

-BECK, İNANILMAZ SÜREKLİLİĞİ OLAN BİR OYUNCU-

"Beck tecrübeli bir oyuncu. 7 senede 232 maç oynamış. İnanılmaz bir sürekliliği olan çok önemli bir oyuncu. Kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyuz. Pozitif bir insan. Beşiktaş ailesine hoşgeldin diyorum"

-TOSIC, BİZE GELMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPTI-

"Tosic çok önemli bir oyuncu. Almanya ve İngiltere'de önemli kulüplerde oynadı. Bize gelmek için fedakarlık yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok önemli bir yıldızı takıma kazandırdğımız için gururluyuz. Ona da tekrar hoşgeldin diyorum"

-ÇOK BAŞARILI BİR ÇALIŞMA GEÇİRDİK-

"Bu süreçte Erdal Torunoğulları vardı. Çok başarılı bir çalışma geçirdik. Bu başarılı performansından dolayı teşekkür ediyorum. Bir de ikinci başkanımız ve diğer yönetici arkadaşlarımız ile durumu istişare ederek tartıştık ve sonucunda bu transferleri bitirdik. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum."

-ORTA SAHAYA 1 YA DA 2 TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ-

"Maalesef Tolgay'ın sakatlığı büyük şanssızlık oldu. Veli'nin de omzundaki sakatlık bizleri üzdü. İnşallah 1-2 hafta içerisinde takıma dönecek. Önemli bir sezona başlıyoruz. Stadyumla beraber artık Beşiktaş'ın daha önemli başarılar elde etmesini istiyoruz. Bunun için bir fedakarlık daha yapacağız. Genel itibari ile ön libero bölgesine 1 ya da 2 transfer yapmak istiyoruz. Olympiakos maçından sonra kadro netleşmeye başlar. Beşiktaş'ın tek hedefi şampiyonluktur. İkinci hedefimizde Avrupa'da kupa kaldırmaktır. Vodafone Arena'da bunu başaracağız. En kısa sürede oraya geçip, bu işi bitirmek istiyoruz"

-ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAYACAĞIZ-

"15 bin kombine ile memnun olmak mümkün değil. Taraftarlarımızın da icraatsal hareketlerini bekliyoruz. Bu sezon Vodafone Arena tamamlanana kadar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Atatürk Olimpiyat Stadı düzgün hale getirildi. Vodafone Arena'da talihsiz bir kaza yaşadık ve o kaza zaman kaybettirdi. Hasar tespitini tam olarak çıkaramadık. Yurt dışından gelip, bakacaklar. Bu gecikme ne kadar olur, onu o zaman açıklamak istiyoruz. Belki de bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. Ben çünkü çok zorladım. Çok önemli bir inşaat yapıyoruz, kazasız belasız bitirmek istiyoruz. Kazadaki kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz"

-ORMAN'DAN KALECİ TRANSFERİ AÇIKLAMASI-

"Sezon başlamadan bütün oyuncularımızı kulüplere gönderdiniz. Şimdi başka oyuncuları getiriyorsunuz. Şimdi işin magazin tarafını da işin içerisine girdi. Bizim oyuncularımız insan. Onların da gezmeye, yemek yemeye ihtiyacı var. İzinli oldukları günde arabada fotoğraflar çekilip, bunları insanların önüne oymuş, buymuş diye sokup, haberler yapılıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu maratonda karlı günler ve yağmurlar da yağacak. Kaleci ile alakalı hocamız açıklama yaptı. Şu anda böyle bir şey düşünmüyoruz dedi. Bize de gelmiş bir haber yok."

-BARCELONALI FUTBOLCULAR 60-70 MAÇA ÇIKIYOR-

"Geçen sene yedek kulübesinde kuvvetli olan, sahada forma şansı bulamayan oyuncular vardı. Barcelonalı futbolcular hazırlık maçları ile beraber 60-70 maça çıkıyor. "


DUSKO TOSIC

"Ben çok mutluyum. Beşiktaş büyük takım. Büyük taraftarı var. Ben uzun zamandır Türkiye'de yaşıyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. 1.5 ay çok iyi çalıştık."

ANDREAS BECK

"Herkese merhaba. Bu büyük takımın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Yüksek kalitede oyuncularımız var. Bu sezon kupalar kaldırmak istiyrouz. Yeni stadımızı sabırsızlıkla beklemek ve başarılar yakalamak istiyoruz"

"Kulüp beni buraya getirebilmek için büyük çaba sarf etti. Ben artık kupa kazanmak istiyorum. Bütün buların bileşiminde Beşiktaş kararı verdim"

MARIO GOMEZ

"Başkanımızın ifadelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz şampiyonluk için buradayız. Umarım beklentilere cevap vereceğiz"

"Başkanımız ve kulübümüz beni çok istediklerini bana hissettirdiler. Fiorentina'da 2 sene daha kontratım vardı. Orada devam edebilirdim ama benim hedeflerim var. EURO2016'da Alman Milli takım formasını tekrar giymek istiyorum. Bu nedenle Beşiktaş'ı tercih ettim."

Ezeli rakiplere de önemli isimlerin gelmesi ile ilgili; "Buradaki rekabet isim rekabeti olmayacak. Kulüpler arası rekabet olacak. Kulüp 1-2 sezondur şampiyon olamıyor. Burada isimlerin önemi yok. Beşiktaş bir numara olsun en önemlisi budur"

RICARDO QUARESMA

"Tekrar burada olduğum için mutluyum. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım birlikte şampiyonluk hedefini gerçekleştireceğiz"

"Dönmeden önce görüşme aşamasında gayet olumlu gitti. Burada oynayacağım için mutluyum. Beşiktaş'ta kendimi huzurlu hissediyorum. Çok büyük takımımız ve taraftarımız var. Burası benim evim"

LUIZ RHODOLFO

"Hepinize teşekkür ediyorum. Beni burada sıcak bir şekilde karşılayan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim için bir hayal gerçekleşmiş oluyor. Takım arkadaşlarım ile başarı yakalayıp, kupaları kaldıracağız"

"Brezilya'da oynadığım dönemde Beşiktaş'ın 1-2 maçını izlemiştim. Brezilya'daki futbolcular Beşiktaş ile ilgili olumlu şeyler söyledi ve ben de burayı tercih ettim"

Haber1903

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.