1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEŞİKTAŞ'TAN ONUN İÇİN 7 MİLYON EURO!
BEŞİKTAŞ'TAN ONUN İÇİN 7 MİLYON EURO!

BEŞİKTAŞ'TAN ONUN İÇİN 7 MİLYON EURO!

Beşiktaş'tan Cornelius için 7 milyon euro iddiası!

A+A-

Beşiktaş'ın, Danimarka'nın FC Kopenhag takımının ünlü oyuncusu ve Danimarka Süper Ligi'nin gol kralı Andreas Cornelius için 7 milyon euro transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Danimarka Milli Takımı'nın forvet oyuncularından 20 yaşındaki Andreas Cornelius'a sezon boyunca birçok Avrupa kulübünden teklif geldiği, Beşiktaş'ın da golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Beşiktaş kulübünün Cornelius için 7 milyon euroluk teklif yaptığı, ancak bu rakamın FC Kopenhag kulübünün beklediğinin çok altında olduğu öğrenildi.

Andreas Cornelius da, ligde üçüncü olan Beşiktaş'ta oynamak yerinde FC Kopenhag'da kalarak, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkmayı tercih ettiğini söyledi. Cornelius, birçok Avrupa kulübünden teklif aldığını belirterek, futbol kariyerine Türkiye'de devam etmenin en son seçenek olacağını söyledi.

Cornelius, FC Kopenhag'da şampiyonluğu yaşamanın sevinci içinde olduğunu ifade ederek, "Şu anda şampiyonluğu yaşadığım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için çok mutluyum. FC Kopenhag ile uzun bir kontratım var. Bu nedenle aldığım tekliflere rağmen kulüpten ayrılmayı düşünmedim" dedi.

FC Kopenhag'da bir sezon oynayan Cornelius'un 2016 yılı yazına kadar kontratı bulunduğu ve kontratı bitinceye kadar kulüpte kalmayı tercih ettiği bildirildi. FC Kopenhag yönetimi de Cornelius'un Beşiktaş'ta oynamak istemesi durumunda bunun çok yadırganacağını bildirdi.

Cornelius'a talip olan kulüpler arasında Everton ve Borussia Dortmund'un da bulunduğu bildirildi. 

 

Kaynak: DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.