1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bi şok daha!
Bi şok daha!

Bi şok daha!

Eski kocasından...

A+A-

Songül Karlı'ya da eski eşten haciz geldi!

Önceki gün spor hocasıyla görüntülenen Songül Karlı, eski eşinin borçlarından dolayı evine haciz geldiğini ve zor günler geçirdiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Songül Karlı, önceki gün spor hocası ile birlikte Bebek parkında spor yaparken görüntülendi. Demet Akalın'la aynı kaderi yaşadığı için zor günler geçirdiğini söyleyen Karlı, eski eşi Metin Yüncü'nün borçları yüzünden evinde hiçbir şey kalmadığını belirtti.

"ÖNCE DEMET SONRA SONGÜL"
 
Müzik camiasının iki ismin başı eski eşlerinin borçlarından dolayı. Şarkıcı Demet Akalın'ın Okan Kurt'un borçlarından dolayı haciz gelmesinden sonra şimdi de Songül Karlı'ya eski eşi Metin Yüce'nin borçlarından dolayı icra geldi.
 
"ÇOCUĞUMUN HER ŞEYİNİ ALDILAR"
 
Songül Karlı, "Çocuğumun bilgisayarına varana kadar her şeyimizi aldılar ve benim çocuğum okula başlayacak. Hatta en çok zoruma giden oğlumun gitarının haczedilmesiydi. Bu yaşadıklarımız normal şeyler değil. Alışmaya çalışıyoruz." dedi
 
"20 MİLYON DOLANDIRDI"
 
Songül Karlı, geçtiğimiz günlerde katıldığı magazin programında Metin Yüncü'nün kendisine şiddet uyguladığını ve 20 milyon TL dolandırdığını iddia etmişti.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.