1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BİR STİL İKONU
BİR STİL İKONU

BİR STİL İKONU

Resmi olarak Kate Middleton bir stil kraliçesi. Cambridge Düşesi, güneş batmayan imparatorluğun favori moda ikonu olarak taçlandırıldı. Doğum sonrası hastaneden çıkarken giydiği mavi elbise de manşetlerdeki yerini aldı.

A+A-

Kraliyet ailesinin en iyi giyinenen kadını Kate Middleton, İngiliz starları olarak kabul edilen Cheryl Cole, Victoria Beckham ve The Saturdays’in yıldızı Mollie King’i geçti. Ve 18-21 yaş arası her üç kızdan biri Cambridge Düşesi gibi giyinmek istediğini belirtmeye başladı.
Kate’in sofistike ve şık tarzının bu kadar tercih edilmesi ve beğenilmesi bir sürpriz değil. Seçkinlerin modasını yönlendirirken, gardırobunda da kendi muhteşem tasarımları yer alıyor. Fakat onu gerçekten ulusun moda tutkunu
yapan noktalardan biri de Topshop ve Monsoon gibi mağazaları da tercih etmesi.
Kate’in kıyafetleri o kadar talep görüyor ki birçok tasarımcı koleksiyonlarını hazırlarken ondan ilham alıyor. Özellikle LK Bennett topuklu ayakkabıları ve tabii ki Issa nişan elbisesi...
İngiltere’nin ünlü alışveriş merkezi The Maal Luton tarafından yapılan son ankete göre; Kate hızlı bir şekilde elegan hamile giyim tarzının da öncülerinden olmuş bile. Son gezilerinde, değişen dış görünüşünü harika gösteren birçok klasik tasarım ile karşımıza çıktı. Doğum yapana kadar kendisinden sofistike hamile giyimi ile ilgili önemli dersler aldık.

260720131403039853237_3.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.