1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BU İDDİA SPOR DÜNYASINI SARSAR
BU İDDİA SPOR DÜNYASINI SARSAR

BU İDDİA SPOR DÜNYASINI SARSAR

Bu iddia spor dünyasını sarsar...

A+A-

Mesut Özil'in Galatasaray transferi tartışılırken, İngiliz takımı Liverpool Türk oyuncu Emre Can için 12 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticilerin Ahmet Özdoğan, Galatasaray’ın Mesut Özil’i Arsenal’dan kiralamak amacıyla girişimlere başladığını iddia etti. Mesut Özil’in geride kalan sezonun başında transfer olduğu Arsenal’de rüya gibi bir başlangıç yapmasına karşın ilerleyen haftalarda sorun yaşaması ve beklenen katkıyı sağlayamaması Özil ile Arsenal kulübü arasında soğuk rüzgarlar estirmişti. Bazı maçlarda Arsenal taraftarı tarafından protesto edilen Mesut Özil’in Dünya Kupası sonrasında kulübünden ayrılma isteğinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray’da çok gizli yürütülen bu operasyonda başkan Ünal Aysal’ın sadece danışmanı Bülent Tulun aracılığıyla bu transfer için girişimde bulunduğu öğrenildi. Ancak Arsenal’in Real Madrid’ten transfer ederken 45 milyon euro ödediği Mesut Özil için bu rakama yakın bir ücret isteyeceği tahmin ediliyor. Galatasaray eğer bir sponsor bulursa ya da Dünya Kupası sonrasında Sneijder’ı satabilirse Mesut Özil’in transferi için kaynak yaratmış olacak.

EMRE CAN İÇİN 12 MİLYON EURO TEKLİFİ

Liverpool futbol takımı U21 Alman milli takımında oynayan 20 yaşındaki Türk futbolcu Emre Can için Bayer Leverkusen takımına 12 milyo n Euro teklf sundu.

Bayer Leverkusen 5.5 milyon Euro'ya Bayern Münih'ten aldığı Emre Can'dan vazgeçmek istemese de kontrat gereği yurt dışına transfer hakkına sahip olan Can'ın 12 milyon Euro'luk teklifine sıcak baktığı belirtildi. Leverkusen'in spor başkanı Rudi Völler Bild gazetesine verdiği demeçte yetenekli futbolcuyu bir yıl daha tutmak istediğini ve Can'ın takım antremanı Roger Schmidt'in desteği ile daha da iyi olabileceğini ifade etti.

Ancak Can'ın İngilizlerin teklifini yakın zamanda kabul edeceği bekleniyor.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.