1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BUKALEMUN RİHANNA
BUKALEMUN RİHANNA

BUKALEMUN RİHANNA

BUKALEMUN RİHANNA

A+A-

Farklı tarzıyla çok konuşulan ve modaya yön veren isimler arasında yer alan Rihanna, saç konusunda da sınır tanımıyor. Rihanna, altı ayda beş farklı saç rengi denedi

Doğal bir güzelliğe sahip olan Rihanna, geçtiğimiz ay saçlarını griye boyattı. Bu saçlarıyla birçok davet ve etkinliğe katılan Rihanna, "Yaşlanmaktan kesinlikle korkmuyorum" dedi.

Yaz başında saçlarını kızıl tonlarına boyayan Rihanna, bu haliyle de büyük beğeni toplamıştı. Hayranları Rihanna'nın ardından uzun süredir gölgede kalan kızıl tonlarına rağbet etmeye başladı.

Ünlü şarkıcı Rihanna, sık sık saç rengini değiştirmesiyle tanınıyor. Müzik dünyasına ilk olarak kestane rengi saçlarıyla adım atan Rihanna, geçtiğimiz günlerde saçlarını kestirip yeniden doğal rengine boyattı.

Barbadoslu güzel şarkıcı sarı tonlarını sık kullanıyor. Çoğu zaman saç diplerini bile boyatmaya gerek duymayan şarkıcı, "Bir sanatçının kalıpları yoktur. Yeni ve kabul görmeyeni de dener" diyor.

Ünlü şarkıcı Rihanna, kış sonunda saçlarını kestirip siyaha boyattı. Rihanna'nın bu erkeksi modeli uygulamasının ardından, birçok kadın da saçlarını kestirip koyu renge boyattı. 

Esquire

RİHANNA YİNE NEFES KESTİ!

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.